појадок во њујорк њујорк казино

patin a roulette 3 ans jouet club

Официјални лица во Ричмонд, конечно избран казино проект за Вирџинија главниот град.Градско е Еден Казино + Одморалиште е планот дека градот сака да оди со оваа ноември на избирачкиот референдум.Градот одлучи да почека да им дозволи на избирачите да одлучи за казино игри во Ричмонд и изберете план да се надеваме дека ќе помогне да се движат процесот заедно.Градоначалникот Levar Stoney сега е поставена да се воведе казино планови до Ричмонд на Советот на Град ова доаѓа понеделник.Целта е да се види партнерство со градско одобрени.Медиумскиот конгломерат со седиште во Вашингтон би сакале да се изгради казино на имотот што е во сопственост од страна на Филип Морис САД.Градско Одобрени оценување панел одлучи да оди со градско во текот На Cordish Компании се должи на неколку фактори.Панел рече дека можноста и одржливост на објектот, како и предложената локација, влијанието врз економијата, плус приходи и придобивките на заедницата, беа она што се наметнува проектот со редови на разгледување.Повеќе од 1.000 нови работни места ќе бидат обезбедени за градот со нов проект, плус $525 милиони евра во нови даночни приходи и дополнителни придобивки.Компанијата сака да плати на вработените на $15 на минималната плата, така што, во просек, вработените ќе се направи околу $55,000 една година.Градско е медиумска компанија која работи радио станици во неколку региони, вклучувајќи Ричмонд.Компанијата соработува со Полуостров Пацифик Забава да се донесе казино на живот.Вкупната цена за новиот објект треба да дојде на околу $600 милиони евра.Ако гласачи го одобрува проектот и тоа се движи напред, тоа ќе биде првиот казино во сад за да се управува со Црна-мнозински сопственик.Проектот, исто така, има цел да работат со малцински бизниси за финансирање на проектот.Стеснување на Одредување на Опции Кога наддавање процес започна, градот на Ричмонд имаше шест предлози за да ги видиш.На крајот, три се пресели напред, еден од Bally е Корпорација, На Cordish Компании, и градско појадок во њујорк њујорк казино. Bally е проект беше првиот од трите да бидат исклучени од процесот на селекција patin a roulette 3 ans. Bally беше, наводно, е отстранета од предвид се должи на неколку фактори, вклучувајќи ја и загриженоста за пристап до сајтот, фактори на животната средина, и проектот временска рамка за жалби.Локалните жители во областите каде Bally е, како и Cordish Компании, имаа проекти планирани спроведена протести во опозиција на плановите.Откако планови се стави натаму да Градскиот Совет и одобрени, процесот ќе биде во застој како на референдумот, мора да се земе првото место пред проектот може да се движи напред.Без одобрување од страна на избирачите, казино на проектот ќе не дојде да го помине. patin a roulette 3 roues ancien.