Arabique слот heemstede 15 februari

кога треба да престанете да удри во blackjack

На Окружниот Суд во Берлин има отфрли тужбата од страна на iGaming инвеститорот Novomatic AG против колеги инвеститорот Евра Игри Технологија ограничена во текот активности кои вклучуваат продажба на слот за игри.Во својата тужба, Novomatic тврди дека Евра Игри Технологија и германската продажен партнер Д-Системи Gmbh, кои исто така беа именувани во костим имаше "систематски и неправедно ги користат суштинските елементи" на своите игри во Евра Игри Технологија е слот за игри, да тужи и за надомест на штета.Сепак, судии на окружниот суд го одбил предлогот, велејќи дека нивните тврдења биле ниту врз основа на правото на трговска марка или право на конкуренција и не признаат нелегитимна употреба на етерични игра елементи.Во изјава по судската одлука, Владимир Dokov, извршен ДИРЕКТОР на Еврото Игри Технологија поздрави пресудата, велејќи: "Ние сме многу убедени дека Окружниот Суд во Берлин ќе го отфрли барањето.Ние смета на обвинувањата како неосновани од почетокот, како и нашите производи се високо иновативни и нашите R&D оддел се фокусира на актуелните и модерните технологии.Ние ќе продолжиме да ги прошират нашата позиција на пазарот врз основа на сопствениот развој и напредни know-how."Novomatic AG си уште немаат коментар за судија разрешување на нивните тужба. arabique слот heemstede 15 februari.