дијамант казино heist екипажот сече

блек џек покриви почувствува лепило

Добавувачи Net Entertainment го објави својот прв портфолио на мобилни игри дијамант казино heist екипажот сече. Новиот стартување – име NetEnt на Допир гледа на мобилни верзии на популарни игри, вклучувајќи Интервјуа е Потрагата, Џек Чекан и блек џек се ставени на располагање на играчи на iphone, падовите и iPods, со голем број на нови изданија, исто така, поставени на функција во пакет. Лансирањето на игри ќе следи постепено roll-out пристап со бројни партнери во текот на 2012 година блек џек кров rolla mo. Нето Забава В.д ДИРЕКТОР Björn Krantz рече: "Ова е голем момент за Нето Забава, нашите партнери и нивните играч база, и јас сум сигурен дека нашите мобилни игри, ќе биде многу добро примен како употребливост и вкупно искуство е навистина прекрасен блек џек покриви почувствува лепило 5l. "Нашите партнери се чека за ден Нето Забава воведува првата мобилни игри и јас сум многу среќен што ние сега може да ги нудат своите играчи голема крај до крај искуство се движи напред.Ние ќе продолжи да се изгради солидна портфолио на мобилни игри, кои често ќе биде лансиран на пазарот." блек џек покриви почувствува лепило.