Aruze слот машина б тип

вилијам хил казино се приклучат бонус

Серија форуми во заедницата се да биде лансиран од страна на Cowlitz Проект, во кој период информации ќе бидат споделени во однос на развојот на $510 милиони casino resort проект на Cowlitz Племе.Дополнителни теми се планира да се изгради $15 милиони вода рекламација на растенијата и на $32 милиони проект за да се справи со додадена сообраќајот на Излезот 16 осветленост.Преглед и проект за ажурирање на водата и рекламација на растенијата ќе бидат обезбедени за време на првиот форум, кој ќе се одржи во Ла Центар Заедница Центар, на 30 јуни aruze слот машина б тип. Две сесии, ќе се одржи, една од 5 до 6:30часот, а другата од 7 до 8:30, според Колумбо.Презентери на заедницата форум вклучуваат Cowlitz Проектот генерален директор и претседател, Кара Fox-LaRose; Cowlitz Индискиот Племе претседател, Вилијам Iyall; и доведе инженер за вода рекламација систем, Мајк Ollivant.На времињата и датумите на идните форуми во однос на осветленост и казино се да биде објавен подоцна.Опозицијата на Cowlitz Племе е казино одморалиште проект во Северозападниот дел на Кларк Каунти во Вашингтон доаѓа од различни фронтови.Главната опозицијата со кои се соочуваат племето е од сопствениците и операторите на Ла Центар е cardrooms кои не сакаат додадена конкуренција.Најновиот спор е да се направи со бура вода располагање за казино, одморалиште, посебно објект племето планира да изгради да се третираат отпадните води од казино.Контроверзијата се должи на фактот дека за вбризгување на бунари ќе се drilled во земјата за вода рекламација на проектот.Оние вежба сајтови се наоѓа веднаш над Troutdale Aquifer, што се случува за снабдување на вода за Кларк Каунти.Стоп за работа наредби биле испратени од страна на Кларк Каунти на проектот.Племето, сепак, вели дека округот нема јурисдикција над Cowlitz Резервацијата, па наредби биле игнорирани.На Cowlitz Племе беше надевајќи се да се поврзете на градски отпадни води третман на растенијата, но поради локацијата на казино, само минатото Ла Центар е урбана раст граница, каунти регулативи забрануваат тоа.Додека племето почна изградбата на casino resort во јануари, тековен тужба меѓу неа и противници вклучувајќи ги и соседните Орегон е Confederated Племиња на Големиот Ronde, меѓу другото, се прави сé за да се обиде и да се запре изградбата и да се види дека никогаш не се отвора во пролетта 2017 како планирано.Судот битка се врти околу примената на Индискиот Реорганизација Акт на 1934 година, и кога Cowlitz племе беше федерално признат и дали 152 хектари земјиште треба да се преземат во доверба од страна на Бирото за Индијански Работи (BIA) на прво место.Плановите за објектот вклучуваат 360,000 квадратни метри забава и средба објект кој ќе функција 2,500 слот машини, 80 табела игри, и повеќе од 15 барови, ресторани, и мало. вилијам хил казино се приклучи понуда.