казино брод форт lauderdale флорида

громот долина казино денот на благодарноста бафет

Азија казино оператор, Галакси Забава Група Ограничен, наводно, објави дека се истражува тврдат дека неговото име се користат незаконски да се промовира коцкање објектот се наоѓа по должината на бреговите на Cam Ranh Залив во јужниот дел на Виетнам.Не Виетнамски активности: Според петок извештај од Макао Новинска Агенција, Хонг Конг-со седиште на фирмата користи службено поднесување (pdf) да изјави дека тој не е одговорен за било одморалиште или хотел во Виетнам, ниту дали тоа 'било асоцијација" со објекти лоцирани во нација на над 94 милиони жители казино брод форт lauderdale флорида.

Nha Trang Галакси тврдење: Сепак, Галакси, наводно, изјавил дека тоа беше неодамна направена свесни дека реклами имајќи своето име во Кинески се, наводно, се користи за да поканите покровители да се регистрирате за "големото отварање" на коцкање објект во промет како Nha Trang Галакси.Операторот зад Macau е гигант Бродвеј Казино, Галакси Макао и StarWorld Macau места детални дека овие би требало маркетинг материјали, исто така, карактеристика на логото 'дека е многу сличен на" свој.Со оглед 'правно дејство': казино оператор исто така објасни дека фотографиите на објектот во прашање "чини дека се оние на" пет-ѕвезда Duyen Ха Одморалиште Cam Ranh, која се наоѓа на околу 19 километри јужно од туристичкиот град на Nha Trang, и дека нејзините 'ценети клиенти не треба да бидат заведени во размислување дека тоа има нешто да се направи со местото на одржување.Наводно, прочитајте го поднесување од Галакси Забава Група Ограничени.. казино брод за продажба во флорида. "Галакси Забава Група Ограничен смета дека овие реклами да претставува сериозна повреда на [нашиот] правата на интелектуална сопственост и е истрага за ова прашање.Ние имаме намера да се преземат соодветни законски мерки во однос на неовластеното користење на [нашиот] марка, трговско име и означува со овие трети лица". казино брод форт маерс плажа fl.