Jeux gratuits казино машина sous

купи големи риби казино чипови во евтини

Афинитет Игри, која беше купена од страна Z Капитал Партнери минатата година, е заинтересирана за проширување на своето портфолио.Според соопштението од компанијата, тоа е разгледување на стекнување на казино оператор Полна Куќа Места.Како се планира, договорот ќе видите Афинитет се стекнат со Полна Куќа за пари и/или акции.Компанијата го става вредност на стекнување на $132.5 милиони денари, што е еквивалент на $1.79 по акција ако договорот е решен целосно преку акции.Според Џејмс Zenni, компанијата е претседател на одборот и извршниот ДИРЕКТОР на Z Капитал Партнери, "Нашиот предлог претставува единствен и огромна можност да ја максимизира вредноста на акционери и засегнати страни во двете компании." Zenni додаде: "Комбинирање на Полна Куќа е специјално дизајниран, регионални игри својства со Афинитет е комплементарна портфолио ќе се создаде најдобар во класата платформа за креирањето на вредност во оваа консолидирање на пазарот jeux gratuits казино машина sous. "Со искусни и посветени менаџерски тим, Афинитет ќе донесе значајни оперативни способности и експертиза кои веруваме дека дополнително би ги натера комбинираната компанија за раст и отклучување unrealised потенцијал за Полна Куќа акционери." Превземања и спојувања во било која индустрија не се невообичаени, но обично двете страни се вклучени.Во овој случај, се чини дека никој не им пречи да кажувам Полна Куќа целосна приказна.Според изјавата објавена од страна на Полна Куќа, "Ова е прв пат дека компанијата е направен свесни за Z Капитал интерес.Нејзиниот одбор на директори има намера да се разгледа на изразување на интерес во догледно време." Цената е, секако, не било каде, блиску до она што Полна Куќа вели дека вреди.Понатаму објаснето во извештајот, "компанијата забележа дека .. купи назад во покер правила. изразување на интерес се одразува цена која е значително под неодамнешните и минатото тргување на нејзините акции и добро подолу повеќето очекувања за вредноста на компанијата купи aristocrat слот машини австралија. "Компанијата забележи, на пример, дека еден неодамнешен извештај од истражувањето од Roth Капитал Партнери, земајќи ги во предвид компанијата последните случувања и значителен развој можности, препорачува акции со цел цена од $4.50 по акција." Ако сè оди според планираното и стекнување е consummated, новата компанија ќе го задржи својот штаб во Лас Вегас.Тоа ќе биде предводена од Афинитет е извршен ДИРЕКТОР, Тони Rodio, кој беше назначен на позицијата за пред една недела.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre купи големи риби казино чипови во евтини.