Texans одбрана против слот примачите

најдобрите бесплатни покер стан за ipad

elco Летувалишта и Забава Ltd е изложеноста на казино пазарот и казино регулатива во Австралија – преку игри група е во очекување на договор за сопственички удел во Австралискиот оператор Круна Места Ltd – ќе "им помогне на нас како ние се прошири на глобално ниво".Па рече Лоренс Хо Yau на белите Дробови (на сликата во датотека фото), Melco Установи' претседател и главен извршен директор, зборувајќи за среда конференциски повик за групата е третата четвртина заработка.elco Места е еден од неколкуте меѓународни оператори се борат за една од Јапонија почетната casino resort лиценци: максимум три места ќе биде дозволено во првата фаза на либерализација.Во средината на септември, компанијата изјави дека ќе донесе "Yokohama Првиот" политика во следењето на Јапонија, казино лиценца.Тоа додадено во тоа време тоа беше крај неговиот интерес во Осака како сајт за одморалиште проект.договор за прв tranche на Круната Места акции се уште се во процес probity проверки во Австралија, каде што казино регулатива е направено држава-по-држава.Круна Места има места во Мелбурн, Викторија; Перт, Западна Австралија; и е изградба на нов casino resort во Сиднеј, Нов Јужен Велс.Потег за вториот tranche на Круната Места акции беше ставен на чекање во август, во очекување на регулаторната проверки.n среда е третата четвртина заработка повик, Г-Хо бил запрашан за тоа како Австралиски инвестиции chimed со група интереси.apan е централната власт да ги идентификува создавањето на казино установи – познат во таа земја како интегриран одморалишта или "IRs" – како елемент во зголемување на увоз за туризам и вкупната економска подобрување во урбаните локации.elco Установи е исто така градење на големи Европски casino resort – Градот на Соништата Медитеранот – на островот Кипар, кој вели дека може да се зголеми оф-сезона туризам.р Хо што е наведено во неговата група е најновата заработка повик: "Доста е најважно, во однос на нашата глобална експанзија, Австралија има некои од најдобрите во класата регулаторни режими." e додаде: "Ние веруваме дека откако ќе го добиете преку probity процес таму, тоа ќе продолжи да им помогне на нас како ние се прошири на глобално ниво.Па, мислам дека сите-во-сите од најдобрите во класата средства [во Круната Места]; на [Австралиската] регулаторен режим.. texans одбрана против слот примачите. тоа сите го проверува кутии во однос на местото каде што сакате да се прошири." ustralia е казино регулаторен систем неодамна дојде под јавен надзор.Тоа проследено наводите во таа земја е медиуми кои Круна во Мелбурн VIP операции биле експлоатирани за значителен период на време од страна на криминалци за целите на перење пари.Во јули земјата федералната влада, од медиумите наводите на Австралиската Комисија за Спроведување на Законот Интегритет.е шеф Г-дин Хо не даде било каков коментар на само-објави залог од Melco Одморалишта да се инвестира во некои не-игри туризам погодности во Јапонија пред каква било одлука на казино лиценцирање.Максимум три дозволи ќе бидат издадени во првата фаза на либерализација на пазарот најдобрите бесплатни покер стан за iphone. Ние се чувствуваме Yokohama е најдобрата локација – со оглед на географија, инфраструктура, достапност – за успешна урбана интегрирани одморалиште....Ова е област.. најдобрите бесплатни покер стан за забава. каде што најдобро може да придонесе," рече Г-дин Хо.р Хо, изјави: "имавме многу разговори со потенцијални партнери.И партнери се природно избор меѓу различни глобални оператори." e додаде: "за Жал, ние не за контрола на распоредот на таа основа.Тоа е повеќе базиран на домашниот конзорциум рок." arlier на повик, Г-Хо имаше нагласи дека Melco Места веќе она што тој го нарекува "пазар-водечки социјална заштита системи" во своето работење.apan има рече-ќе биде licensees мора да обезбеди детални планови за тоа како тие ќе се заштитат потрошувачите од ризикот на коцкање проблеми: настрана од заштитни мерки кои мора да бидат утврдени од страна на-ќе биде домаќин градови. најдобрите бесплатни покер стан за ipad.