е коцкање вреден reddit

кога ќе coushatta казино се отвори

Во ризикот на звучи како disgusted од Tunbridge Бунари за вториот ден работи кога станува збор за онлајн покер, некој може да се молам да ми кажете што blazes iPoker мислам дека тие се игра во кога станува збор за нивните најнови ажурирања на коса-brained шема.Во својата бескрајна мудрост покер мрежа одлучи дека единствениот начин да се подобри нивниот профит е со fining кожи кои бело-етикета на нивните производи, како што VC Покер, за доведување во освојувањето играчи.Јас само може да се претпостави дека ова е еден начин на справување на rakeback се занимава дека го видел на нивните сајтови се повеќе населени со освојување на играчи кои се заработуваат помалку нив money е коцкање вреден reddit. By подобрување на односот на риба да се ајкули мрежите веруваат дека тие ќе бидат повеќе профитабилни, како што е на депозитите од риба, која генерира ликвидноста – и суштински нивните гребло.Она што тие не успеваат да се разбере, иако, е дека покер е за опстанокот на најсилните.Риба која останува риба наскоро гуми од губење на пари и buggers исклучување, додека рибите кои почнуваат победа остануваат и се претвори во ајкули.Сега јасно нешто треба да се направи за да се задржи поттикнување на нови играчи на покер сајтови – малку на рекламирање поминуваат ќе биде почеток – како и ставање капа за rakeback се занимава во одборот, но fining кожи за хостинг премногу победа играчи само може да биде контра-продуктивно.Кога кожите започнете забрана ајкули ќе има голем излез, лоши прес – допаѓа овој член и на blacklisting на наведените сајтови – да не зборуваме за мрежи кои се egging нив кога ќе круна казино мелбурн отвори. Ipoker за почеток треба да се срамат од себе за раскинувањето на договорот со Русокоса Покер последниот месец – и играчите треба да започне гласањето со своите нозе – или поточно на нивните раце.Онлајн покер сајтови не може да функционира без ликвидност па одржи кампања против овие фашистичка мрежи е во order кога ќе круна казино мелбурн отвори. By оставајќи ги висок и сув тие наскоро ќе се промени нивната мелодија.Поентата е дека постојат и секогаш ќе бидат победници и губитници, без оглед на радикалните акција на мрежи или кожи земе.Ако отстраните топ 10% во наредните 10% од играчите стануваат победници.Што прават мрежи мислам, дека оваа политика на крајот ќе доведе до сите играчи стануваат губитници?Иронијата е што, на крајот, iPoker опсесија со губитниците само ќе ги направи слепи нив на најголемиот губитник на сите – еден гледаш назад во нив во огледало.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кога ќе coushatta казино се отвори.