е коцкање правна во камбоџа

лос mejores казино del mundo

Јапонски милијардер Kazuo Okada брани својата репутација против корупцијата тврди дека тврди страна на Универзал Entertainment Corporation (UEC), на компанијата, тој основана и направени во една од најголемите во Азија игри групи.По неговото апсење претходно овој месец во Хонг Конг, 75-годишниот Okada е отпуштање на задниот на медиумски шпекулации дека бизнисмен е наплатен со било грешка во Специјалниот Административен Регион.

Aruze Игри, кои Okada уште контроли, вели апсење во Хонг Конг во голема мера се разликува од се уапсени во други делови на светот е коцкање правна во камбоџа. "Важно е да се напомене дека концептот на апсењето е многу различен во Хонг Конг," на Aruze изјава ја прочитате. "Во Хонг Конг, тоа е рутина за полицијата да го уапси поединци во раните фази на нивната истрага да разговара со нив." "На апсење обично му претходи на целосно и сеопфатно истражување и тоа, секако, не значи дека полицијата верува дека приведеното лице е виновен," Aruze продолжение. "Ниеден судија или суд, е вклучен во одлуката за апсење обично, и не веројатната причина е што се потребни за одлуката за апсење во Хонг Конг." Aruze вели Универзален се обидува да му наштети на Okada угледот од страна на ослободување на своите сопствени изјави за ова прашање, кои тврдат дека апсењето е поради "поврзани со корупцијата дела." Okada не е странец да контроверзии.Рана инвеститор во Дин Одморалишта, Aruze, Okada и Стив и Elaine Дин контролирани околу половина од акциите во компанијата раните години.Во 2012 година, Дин Места принудени Okada да го продаде својот удел, 20 проценти од целата компанија во времето, по наводите се појавиле дека Јапонски бизнисмен беше поткуп регулатори во Филипини.Скандалот доведе до Стив Wynn не се одлучуваат да инвестираат во Okada Манила, факултетот за casino resort кој отиде за да се чини $2.4 милијарди долари за да се изгради.Универзал одбор се наметнува Okada надвор од компанијата за минатата година откако утврди дека тој се користи за приближно $20 милиони на корпорацијата е пари за да купат уметнички дела лос анџелес овни слот приемник. Aruze вели Okada направи ништо лошо. "Прв пат [Хонг Конг] Независна Комисија Против Корупцијата слушнале Г-дин Okada страна на приказната беше кога тој доброволно се претстави себеси за преиспитување," Aruze прогласи. "Ние повтори дека не се кривични пријави се поднесени.Истражните процес ќе се обезбеди можност за вистината да излезе на видело." Okada не е едноставно бара да се расчисти негативни притиснете околу неговото име.Наместо тоа, човекот Forbes проценки да биде во вредност од $2.3 милијарди евра се планира да се врати на компанијата тој е основана скоро 50 години лос анџелес покер турнири денес.
"Г-дин Okada ќе ја поврати контролата на друштвото, тој основана и поправка на штетата овие акти од страна на UEC предизвикаа неговото семејство," Aruze изјави лос mejores казино del mundo. "Г-дин Okada е невин и тој е upstanding, чесен и почитувана личност." "Сите наводите изнесени против мене се целосно лажни," Okada кажано Оваа Недела Во Азија. "Универзал е едноставно се обидувам да се непоправливо штета мојот углед.Јас сум убеден дека истрага ќе докаже апсурдноста на овие тврдења и дека ќе биде во можност да ја поврати контролата на компании основал." календар со временски слотови онлајн.