сите времиња пари листата онлајн покер

hoosier парк трки и казино

Од layperson перспектива, GSA е TPI Стандард во голема мера им овозможува на операторите [да се добие] пристап до новите содржини; да ги задржи сегашните играчи; и да се привлечат нови играчи, држејќи ги од defecting на други онлајн казина," додаде друштвото сите времиња пари листата онлајн покер. Ова е победа за оператори кои сакаат да се подобри услуги на своите клиенти со континуиран прилив на нови содржини; тоа е победа за платформа услуги кои може да се намали интеграција време и поддршка трошоци; и тоа е победа за содржината добавувачи кои сега можат повеќе лесно да се постигне на пазарот на трудот", рече Марк Темпо, GSA Европа управниот директор, како што е цитиран во порака. сите времиња пари листа на покер.