воз сиднеј да казино нов јужен велс

колку години е слот кралицата

Тоа не е еден технички проблем, но тоа е технички најголемата форма на цензура во модерното доба.Никој нема интернет пристап во Египет сега и тоа е јасно колку долго ќе трае.Во четвртокот, вечер, Египетските власти извршува со цел да се затвори целиот земјата меѓународниот интернет пристапни точки.На осипување на потег од страна на Египетските власти е обид да се замолчи порастот на протестите во земјата, голем дел од која е се дисеминирани преку интернет.Добро, мисијата е завршена, но последиците на овој тип на владата цензура, најверојатно, ќе доведе до повеќе и повеќе протести.Тогаш некој може да замисли што се случува во велика БРИТАНИЈА или Северна Америка?Замислете да нема пристап до Facebook, Twitter, YouTube.Тоа е страшна мисла.Милиони луѓе, вклучувајќи себе, ќе биде надвор од работа.И она што за онлајн коцкањето?Вие не може да се коцка онлајн ако не постои на интернет.Тоа не е само интернет сервис кој е исклучување, тоа е мобилен телефон мрежи, како и.Тоа е грда сцена таму, токму сега, лути банди се работи низ улиците, војската е вклучен, можеби ќе сакате да нула Египет надвор од Африканските земји да ја посетите.Ако не беше соодветна за правда, остатокот од светот треба да протестираат против Египет во име на своите граѓани, или да запали свеќа за нив, само да се направи нешто за да се добие порака дека овој тип на однесување нема да се толерира во светската заедница со која било земја.Јас не сум се обидува да го доведе револуција тука, но пристапот до интернет е основно право, обична и едноставна.Се чини дека тоа не е случај во Египет.Светот никогаш не видел овој вид на големи цензура на Интернет, пред, и да се надеваме други држави не го следат примерот.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre воз сиднеј да казино нов јужен велс.