казино на источниот брег на сад

tecno искра 5 про 128gb цена во нигерија слот

Черчил Падови Вклучени (CDI) е во завршна фаза на стекнување на Оксфорд Казино во Мејн по поранешниот влезе во дефинитивна купопродажен договор за вкупно разгледување на околу $160 милиони евра, износ кој се очекува да се плати во готово.Со оглед на тоа дека на Оксфорд Казино само отвори во јуни 2012 година и да се заврши проширување на своите игри подот во октомври 2012 година, договор или може да се толкува како такт инвестиции за Черчил Падови во својот фокус продолжува за инвестирање во игри пријателски држави.Трансакцијата се очекува да биде завршен некаде подоцна оваа година, во очекување на Черчил Падови стекнување на лиценца игри на среќа во државата од Мејн Игри Одбор за Контрола.Треба да компанијата не успеваат да се обезбеди дозвола или било вообичаено затворање услови, Черчил Падови може да биде во кука да се плати за еден $8 милиони евра за прекинување на плаќање казино на источниот брег на сад.
CDI, иако, е убеден дека купувањето ќе продолжи непречено.Во соопштение до медиумите, Претседателот и извршен ДИРЕКТОР Роберт Л tecno искра 5 цена слот нигерија. Еванс изрази возбуда во текот на компанијата е најновата аквизиција, велејќи дека Оксфорд Казино купување продолжува на компанијата се фокусира на "инвестирање капитал во игри на среќа-пријателски држави, во поновите својства, во она што мислиме дека се конкурентни одбранливи пазари, и на проценките кои се надеваме дека ќе резултира со значајни иднина слободни парични текови генерација на стапките на враќање привлечна за нашите акционери" tecno искра 5 цена слот. "Оксфордскиот тим од над 400 вработени се направи исклучителна работа и ние со нетрпение очекуваме да се поздрави со нив во Черчил Падови семејство," Еванс се додаде.Во случај Черчил Падови успева да постигне сите предуслов барања, компанија се очекува да се изнесе своите постоечки кредитна објект да се плати за казино.Слично на тоа, стекнување ќе се третираат како средство трансакција наместо на капитал трансакцијата за даночни цели, обезбедување на даночни бенефиции кои на крајот може да се намали цената на трансакцијата.Боб Bahre, основачот на Црна Мечка Realty Ко.ДОО и сегашните сопственици на Оксфорд Казино објасни причината зад сечење лабава со казино дека се уште не е една година стара.Иако ние развивме сопственост," Bahre објаснува, "оперативен казина не е нашата основна дејност, а мислевме дека време беше во право да се погледне за големи игри на компанијата која може да се земе овој имот да на следното ниво.Ние сме убедени дека сме пронашле таква група во Черчил Падови, и ние со нетрпение очекуваме да се поздрави со нив во заедницата." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre tecno искра 5 про 128gb цена во нигерија слот.