Kann man mit блек џек рајхот werden

10 бонус без депозит казино

Покер заедница помага шири ЛАС свест по вирусна Мраз Кофа епидемија го прави својот пат во покер кругови.Зошто не те сакам покер толку многу?Тоа е игра?Тоа е предизвикот?Дали е тоа пари?Јас тврдам дека тоа е заедницата.Ние навистина живееме во малку меур дека постои само надвор од периферијата на реалниот свет.Некои покер играчи повик не-покер играчи Muggles.Тие не може да види нас.Тие не сфаќаат дека ние постоиме.Но, сето тоа се менува поради некоја идеја за да се подигне свеста за ЛАС Асоцијација познат како " Мраз Кофа Предизвик.' Јас идам да се претпостави дека знаете што Мраз Кофа Предизвик е.Ако не, тогаш ЗДРАВО!Каде, по ѓаволите, си бил човек?На ЛАС Здружението е непрофитна организација основана во 1985 година, за да помогне да се подигне свеста и пари, за борба против Лу гериг, болест (моторно neurone болест).Мислам дека Стивен Хокинг и ќе добиете повеќе визуелна слика на она што се ПРАШУВАМ е за сите.Тоа е времиња како овие, кога ќе сфатите дека на покер заедница е како мало семејство.Како секој човек го зема мраз кофа предизвик одлично е да се види дека тие се, тогаш принципи другите членови на покер заедница да се направи, исто така,.Еве неколку од моите fave покер поврзани со мраз кофа предизвици досега, со Адам Pliska е победа моето злато ѕвезда награда за повеќето креативни и најчудно од многу.Кој не сакате да ги видите земе мраз кофа предизвик?Адам Pliska Дан Bilzerian Фил Hellmuth Фауима Moreira де Melo Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre kann man mit блек џек рајхот werden.