хајат казино п котизација

покер рака највисоко до најниско

acau казино оператор Галакси Entertainment Group Ltd, во четвртокот го најави приходи за првиот квартал од 2015 година падна 32 проценти во споредба со претходна година, да HKD13.7 милијарди долари (US$1.77 милијарди евра).onetheless управување изјави дека компанијата се постигне "пофалба перформанси во предизвикувачки пазар".arket широк во Макао, бруто игри на приходи за првите три месеци од 2015 застана 36.6 проценти пониска отколку во истиот период во 2014 година, според бројките од страна на градот е казино регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото.alaxy Забава е gearing за лансирањето на HKD19.6-милијарди Галакси Macau Фаза 2 и HKD5-милијарди Бродвеј Макао.На две својства се закажани за Мај 27 отворање.Сепак, Макао владата се уште не одлучија на бројот на нови живеат игри маси тоа ќе му даде на казино оператор да се користи во овие две својства.alaxy Забава е четврток соопштението наведува дека компанијата очекува да започне сајт истрага работи за фази три и четири од своите Cotai развој", во подоцнежниот дел на 2015 година".Фирмата претходно изјави дека очекува да започне работи во почетокот на 2015 година хајат казино п котизација. ccording на претходните извештаи од Галакси Забава, игри на операторот планира да инвестира најмалку HKD55 милијарди долари во фази три и четири од своите Cotai развој.alaxy Забава е прилагодена за заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) падна на HKD2.3 милијарди во првите три месеци од 2015 година, надолу 40 проценти од година на година, а 14 проценти сликате, тоа го рече хајат казино северна езерото тахо. Ние продолжуваме да се доживее истата макро предизвици како и сите concessionaires во Макао.Овие се резултат на комбинација од фактори и тие се влијае на клиентите трошење на однесување," Галакси Забава претседател Луи Че Ву (на сликата) се вели во соопштението.acau гејминг индустријата сектор е веќе видено 10 последователни месеци од година на година бруто игри приходи пад, се поврзани со голем број на аналитичари на фактот што многу висока вредност коцкари се престојуваат надвор од градот во пресрет на копното е во тек анти-корупцијата кампања.р Луи додаде: "тековната headwinds не се изненадување на пазарот или да Галакси Забава.. хајат aruba resort spa и казино.
Ние остануваат оптимисти во долгорочни изгледи за Макао и покрај актуелните предизвици." покер рака највисоко до најниско.