како да се запре слот машина

онлајн казино без Депозит бонус

На Кинески регион на Макао го видел 21% од година на година да падне во неговата коцкање приходи за јануари.Макао Гејминг Инспекција и Координација на Бирото на податоци покажаа дека приходите падна за 20-ти последователен месец да 18.7 bn patacas ($2.33 bn), во согласност со 18-26% пад прогноза од страна на аналитичарите.Континуирана анти-корупцијата кампања ја турка ВИП играчи се далеку од казина во Макао, додека бавен раст во економијата на Кина има обесхрабрени мас-сегмент од пазарот.Веста доаѓа во пресрет на Лунарната Нова Година празник, кој се очекува да донесе повеќе маса на пазарот на посетителите на областа.Казина управувана од страна на големите фирми Дин Летувалишта и Лас Вегас Песоци пријавени посилна отколку што се очекуваше приходите во четвртиот квартал од минатата година, поради зголемување на масата на пазарот коцкари, кои изнесуваат до две-третини од целокупната посетители.Ројтерс референци Били Нг, аналитичар во Банката на Америка Мерил Линч, како прогнозирање вкупно приходи раст да остане во станот на оваа година, во споредба со 2015 година кога бројката падна од 34%.Другите аналитичари го прогноза на приходите кои се движат од 10% падне за 1% пораст. како да се запре слот машина.