концерти на песок казино во витлеем pa

epiphone казино елитистички за продажба

Границата на она што е и не е дозволено под градот и државата алкохол и коцкање закони е уште еднаш да се стави на тест со казино оператор во Sioux Паѓа, Јужна Дакота.Минатата година, Комонвелт Игри и Стопанства (CGH) предизвика контроверзии кога тоа основана непушачи во некои од нејзините локации во Sioux Паѓа.Компанијата оправдан потег од страна велејќи дека на места каде пушењето е дозволено беа бизниси кои не се поврзани со казина кои функционираат во рамките на исти објекти.Нова локација во 5115 E концерти на песок казино во витлеем pa. Arrowhead Parkway е изградена од страна на компанијата и таа сака да се имаат два пати бројот на видео лотарија машини што законот дозволува во институција со тврдејќи две одделни деловни субјекти, секој со свој уникатен алкохол лиценца, ќе работат под еден покрив концерти во духот планина казино. Sioux Паѓа лиценцирање специјалист Џејми Палмер вели дека 10 видео лотарија машини се дозволени на алкохол лиценца и CGH сака 20 машини во новата зграда, според Аргус Лидер.Што претставува проблем за мнозинството на градските советници, кој во два наврати го отфрлил CHG обиди да се обезбеди лиценци за производство на вино и пиво за планираните локација.Законот во Јужна Дакота забранува употреба на алкохол производи купени од еден воспоставување да бидат земени во друга локација.Првично, на подот планови од CGH за својата Arrowhead Parkway локација што беа доставени до градот покажа еден отворен простор во внатрешноста, со никакви ѕидови да се разликуваат еден бизнис од друг.И минатиот месец советници рече дека ко-мешање на бизниси, каде што еден патио, една бања, и еден влез, ќе го направи јакнење на владеењето речиси невозможно.По reconfiguring својата кат план во обид да се олесни однесува на советници, во вторникот CGH беше назад во Карнеги Градот Сала.Сепак, ова време, планови се вклучени патио пристап е ограничен само на едната страна од зградата и ѕидовите со заклучување на вратите беа додадени во близина на влезот за да се обезбеди патрони не се обидуваат да се движи двете страни на објектот.Но тоа не беше доволно за да ги смири загриженоста на мнозинството на советници, кои гласаа против признавањето на казино на алкохол дозволи.На 6-2 гласање се должи на фактот дека во новата floorplan таму беше отворен коридор на крајот на зграда, која ќе им овозможи на покровители да се пренесуваат од една на друга страна, додека се служи во еден бар област.Сепак, во пресрет на зграда е градба, нечистотија е веќе се пресели во и на среда советници рече дека тие очекуваат CGH уште еднаш да се вратам на цртање одбор пред прави уште еден обид да се добие алкохол лиценци тоа го бара.Во текот Sioux Паѓа, компанијата поседува повеќе видео лотарија казина, вклучувајќи Круна Централна Казино и Deuces Казино. epiphone казино елитистички 1965 sunburst.