$10 paysafe депозит казино нов зеланд

mgm grand casino слободни пијалоци

Dana: отидов на мојот Твитер страница и на мојот Facebook страница да се обиде и да видите дали некој имал било какви прашања во тие сакаа да ме побара од вас, па јас ќе одат нагоре и.. $10 paysafe депозит казино нов зеланд.
Dana: ви Благодариме Гери.Гери: Благодарам $10 без депозит мобилни казино во австралија. онлајн игри прописи треба да се укине и да се направи ова на Американската индустрија за разлика од никаде на друго место mgm grand casino детроит спа. Dana: Па да, кои скокови право во мојот следното прашање.Очигледно ова е за лични слободи и слободата, но мислите дека постои економска корист за нашата земја да се регулираат онлајн игри?Гери: знаеш без исклучок јас отсекогаш сум го нашол дека кога ќе се погледне во cost benefit анализа, тоа само се чини да одговараат со правење на она што е право.Значи во овој случај, cost benefit анализа на правно-сајтови во сад, тоа ќе се плаќаат даноци е добар thing. Dana: И седи на PPA Покер Играчи Алијансата кабина па јас само ќе скокаат во право во првиот голем проблем за игри на среќа и правилникот на тоа, што е вашиот став?Гери: Па јас мислам дека...дека лицето во оваа земја не треба да се негира нивните страсти и во овој случај се зборува за 10 милиони Американци кои се негира нивната страст да се игра покер на интернет и мислам дека тоа е срамота.Јас исто така мислам дека тоа е показател на десетици други проблеми каде што владата доаѓа во меѓу едно лице и неговите или нејзините страсти без причина. Dana: Да.Па какви се вашите чекори кои ќе ги преземе стапувањето?Што е првото нешто што треба да се направи?Гери: Добро административно, јас ќе одам да го...јас ќе одам да лимит за не спроведување на овие закони, ако јас бев избран за претседател на сад.Јасно Американскиот народ ќе се зборува и вели дека меѓу другото, онлајн игри треба да.. mgm grand casino слободни пијалоци. Поранешниот Њу Мексико Гувернерот Гери Џонсон започна својата претседателската кампања на 21 април 2011.