кралската аце бесплатно казино чип 2021

бесплатни монети жешка застрелан slots казино

Сопственикот на PokerStars, која неодамна одлучи да rebrand себе, е пишување на ново поглавје на компанијата историјата со повеќе од 200% зголемување во вториот квартал нето-приходи.Поранешниот Amaya Inc., сега се нарекува Ѕвезди Group Inc., најави дека неговата нето-приходи скокна 213 проценти на US$70.5 милиони евра во период од април до јуни 2017 период во споредба со $22.5 милиони евра во текот на истиот период минатата година.Ѕвезди Група направи пресврт оваа година, по бурна 2016 година, кога беше поразен со слаба заработувачка и основач Дејвид Baazov беше вовлечен во еден инсајдерско тргување контроверзии.Да се соблече во близина на нејзиниот расипани слика, компанијата одлучи да се откажат Amaya и ја промените да Ѕвезди Група, пакуваат своите торби да Торонто од Pointe-Клер, Квебек, најмен нови директори, и продолжи проширувањето на нејзините игра придонеси надвор покер кралската аце бесплатно казино чип 2021. Rafi Ashkenazi, главен извршен директор на Ѕвезди Група, посочи дека нивните коцка е плаќаат-оф кралската аце казино слободни парични кодови.
"Нашата еволуција и трансформација во Ѕвездите Група продолжи како што заврши нашата промена на името и седиште се движат, додека нашите вториот квартал видов на зајакнување на нашите основни високи менаџерски тим и продолжи солиден раст на приходите предводена од нашите вистински пари онлајн казино нуди," Ashkenazi се вели во соопштението.Рушење на Ѕвезди Група за податоци понатаму, таа изгледаше како да е нивната одлука беше во право да се потпираат помалку на своите покер и да ги прошири своите придонеси.Вистински пари онлајн покер приходи за квартал беа $202.9 милиони евра, или намалување од околу 5.9% од година-over-година, додека во комбинација вистински пари онлајн казино и sportsbook приходите растеше 50.2% на $89.6 милиони евра.Вкупните приходи за квартал се зголеми на околу 6.8% од година-over-година.Со исклучок на влијанието од година-over-година, промени во девизните курсеви, вкупните приходи ќе се зголеми од околу 7.9%.Компанијата исто така најави дека проценките full-2017 година приходот ќе биде на горниот крај на претходниот опсег помеѓу $1.2 милијарди долари и $1.26 милијарди долари.Тоа исто така е ревидиран 2017 проценува прилагоди заработка опсег нагоре за да помеѓу $413 милиони и $437 милиони денари, од $400 милиони $430 милиони евра.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre бесплатни монети за висок 5 казино мобилен.