како да се изгради на вашата покер bankroll

се коцкање добивка данок

На долгогодишниот обид од страна на Малезија фирма Genting Група за да отворите казино во центарот на Мајами има преземено друг пак по соседните одморалиште на градот на Мајами Бич е поднесена правни краток спротивни на планот.Според извештајот од Мајами Хералд весник, Genting Групата се обидува да се добие дозвола да се донесе, казино на местото на поранешниот Omni Меѓународниот Центар поглед Biscayne Bay од 2014 година како да се изгради на вашата покер bankroll. По неколку поставување на грб, таа поднесе тужба против Мајами-Dade Каунти и Katherine Fernandez Rundle, Државен Правобранител за Мајами-Dade Каунти, во крајот на април, што го прашува судијата на претходна emptively декларираат како правни неговиот обид за префрлање казино лиценца во моментов се одржа во близина Gulfstream Парк Трки И Казино на својата центарот на Мајами парцела се коцкање места се затворени во wv.

Genting Група има долгогодишно стопанства во центарот на Мајами вклучувајќи го и 14-акра сајт на поранешниот штаб на Мајами Хералд, кој го купи во 2011 година за $236 милиони евра, и правното дејство од своите Места Светот Omni недвижности подружница би, ако е успешна, спречува полициски и државни обвинители во Мајами-Dade Каунти од поднесување кривични пријави против казино операција се коцкање места отворени во wv. "Целта на акцијата е да се осигура дека нашиот преглед на релевантните закони е точна и да обезбеди јасност и сигурност дека активностите разгледувани од страна на закуп се дозволени," Крис Kise, адвокат во Tallahassee канцеларијата на Фоли И Lardner дејствува во име на Одморалишта во Светот Omni, изјави Мајами Хералд во април.Тужбата тврди дека Gulfstream Парк Трки И Казино, која се наоѓа на 17 км оддалеченост во Broward Каунти, веќе се преместат своите казино лиценца за Мајами-Dade Каунти додека Kise изјави дека регулирање на агенцијата "не се спроведе кривични закони", иако државата "може да не се согласуваат" со оваа одлука.Иако не е партија на оригинален тужба, Мајами Бич има сега е поднесена "пријател на судот" краток во опозицијата да казино само 1,5 милји низ Венецијански Causeway во центарот на Мајами.Тоа се објаснува дека таквиот развој ќе доведе до "негативни економски и социјални последици", привлече туристи подалеку од други бизниси и зголемување на криминалот и сообраќајниот метеж проблеми. се коцкање добивка данок.