кабината имот во близина на карпести јазот казино

храна суд во песок казино витлеем pa

Литвански вести сајт 15 Минути е пријавено дека OlyBet во сопственост веб-сајт orakulas.lt претрпе наводниот пробиени податоци со толку многу како 257,000 корисниците лични информации ставен на продажба од страна на хакери.Информациите се верува да вклучуваат адреси за е-пошта и слабо шифрирана лозинки кои потенцијално би можеле да им даде на хакерите пристап до корисници' финансии.На екранот се дели на популарната бази на податоци протекување веб-сајт Raidforums тврди дека да се покаже корисникот пораки со лозинки делумно се откриени.Во коментар до 15 Минути, Томас Palevičius, извршен ДИРЕКТОР на OlyBet рече: "Ние, како OlyBet, не знам што информациите протекоа на интернет, бидејќи тоа не е нашата база на податоци, не OlyBet, но Oracle е база на податоци, која повеќе не постои како компанија.Ние, како фирма, презеде Oracle во 2015 година кабината имот во близина на карпести јазот казино. Засега нема податоци истекување од тоа преврат, па ние, како фирма, во OlyBet може да се каже дека нашите корисници се безбедни.Важно е да се спомене дека OlyBet е посебна компанија работат под посебна обложување лиценца, додека Oracle работеше под поинаква лиценца.Бази на податоци се различни.На податоци што е предвидено во Oracle база на податоци не е во OlyBet база на податоци, "OlyBet е став чини да биде потврден од страна на лицето за продажба на податоци на интернет, кој изјавил дека тоа е" Неискористени оти во минатото никој не е потребно литванците db депонии.' Кога се прашани за течење, Rytis Rainys, раководител на Национален Сајбер Безбедноста на Центар во Литванија, рече дека нема инцидентот со Oracle база на податоци запишани во инцидентот за управување со систем на центарот.Со седиште во Лондон, Наташа е поранешниот спортски новинар со искуство во работа за некои од најголемите спортисти & брендови во светот на спортот и iGaming.Коцкање Вести-Сајт со ХУМОР cabazon ca morongo casino resort spa.