Cabas на рулет pas cher

храна суд во црвена карпа казино

На Flathead Каунти Одбор на Исправката требаше да се сретнат во август за да дискутираат за Hodgson Патот Казино Проект, но на средбата беше во можност да се одржи како бројот на членовите на одборот беа недостапни.На средбата, конечно, се одржа на 6 септември и гласањето беше спроведено на предлогот да се развие нов казино и таверна на аголот на Hodgson Патот и U cabas на рулет pas cher. Автопат 93, што е јужно од Whitefish.Одбор членови гласаа едногласно во корист на казино проект кој ќе се шири низ 4,500 квадратни метри, инклузивно на таверната.На landowner за ова казино проектот е Гери Ohs, кои се применуваат преку Ден Gar Својства, LLC.Влезот за предложените казино ќе биде на Hodgson Патот и објект ќе се наоѓа веднаш до Ohs' Авто Тело.Планирањето на персоналот извештајот се наведува дека постоечките згради ќе биде урната и на програмери ќе се изгради нов објект од нула.Казино и таверна ќе се наоѓа на 3,8 хектари имот, со 22 паркинг простори, 71 места и вработување на 4 работници на повеќето во секоја смена.Сопствениците мораше да бара условно се користи за престој со цел да се отвори таверна како имот се наоѓа во Бланкард Езеро Зони Област.Марк Mussman, директор за Flathead Каунти Планирање изјави дека неколку јавни однесува беа собрани во текот на состанокот и најголем дел од нив мораше да се справи со сообраќајниот метеж.Тој изјави дека додека одбор се одлучи да му даде на проектот се оди напред, сопственикот сè уште се потребни за да се добие алкохол лиценца за да го отворите таверна.Во соопштението, Mussman рече: "Ако јас се инвеститорот, јас ќе се чека за таа лиценца пред почнав зграда." Планирање на персоналот, исто така, истакнаа сообраќај прашање во извештајот и изјави дека новиот казино и таверна беше не се очекува да генерира прекумерна сообраќај и ќе не претставуваат сериозна загриженост.Одборот исто така, се согласи со оваа проценка и да одлучи да се даде на проектот зелено светло како на отворањето на Hodgson Патот ќе биде кон јужната страна од објектот. храна суд во suncoast казино.