холивуд казино онлајн слободни слотови

покер клуб val de marne

Јужна Африка казино бизнис профитот да се погоди под нов даночен планови откриен од страна на владата холивуд казино онлајн слободни слотови. Nikki Forster, PricewaterhouseCoopers Јужна Африка угостителство и игри на среќа сектор лидер, наречен дополнителни 1% данок на игри "исклучително сериозни" и додаде: "Профитни маргини ќе се исцеди значително во казина, особено во помали казина." Земјата е министер за финансии Pravin Gordhan стави нова мерка напред во февруари и ќе видите индустрија оданочуваат екстра 1% од 1 април следната година.Тоа е помалку од оригиналниот предлог на оданочување нешто над R25,000 15 проценти и Forster додаде: "Несомнено тоа е олеснување за индустрија дека Владата е укинат планира да се воведе задржаниот данок како ова ќе имаат негативен ефект врз сектор, особено висок удел коцкари." На коцкање индустрија во Јужна Африка не, според соопштението за печатот од PwC, даде "придонес" за државата и сите промени мора да се пристапи со "претпазливост".Тоа е проблем со кој некои влади се судрите кога регулирање онлајн игри индустрија и би можел да заврши возење во недозволена раце.Во однос на иднината на проширувањето, Forster признати има "малку простор за понатамошно проширување" во сектор но смета дека уште ќе има некои инвестиции на пазарот во иднина.После тоа, тие може да го направи полошо отколку да се погледне за регулирање на земјата онлајн коцкање индустрија на национална основа.Како и да е, тие се во слична ситуација во U холивуд казино на needmore патот. со индустријата работат на државата од страна на државните основа и само спортско обложување е дозволено.На глад за коцкање е дефинитивно има и ако регулирани и на потрошувачите ќе се види подобра заштита, додека владата ќе направи големи количини од регулативата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre холивуд казино охајо reopening датум.