колку не казино сопственици се направи

она што казино добивки се оданочуваат

elco Летувалишта се потврдува со свој поднесување на продажба на Круната Места акции до Полноќ Acacia Стопанства Pte Ltd, Blackstone Недвижности Азија лице во сопственост од страна на одредени средства поврзани Со Blackstone Група.Како резултат на трансакцијата, Melco Установи' единица "престана да биде акционер" на Круната Одморалишта, таа изјави.кога за прв пат го најави договор, Melco Места беше да се здобијат со 19.9-проценти удел во Круната Одморалишта, во зделка вредна AUD1.76 милијарди долари.Но во февруари оваа година, Melco Места рече дека одлучил да не продолжи купување на втората tranche на акции во Австралиската компанија, бидејќи на "влијание на coronavirus епидемија". колку не казино сопственици се направи.