морска храна вклучена гранд казино mille lacs

мислењето ресторан казино st gilles croix de vie

Нов Зеланд се работи за тоа како да се опорави милиони Kiwis се трошат во странство bookmakers, почнувајќи со новата законска регулатива.Бројот на Нов Зеланд учество во странство обложување прерасна од околу 23,000 во 2010 година на околу 40,000 денес, според Нов Зеланд Трки Одбор.И тој број се очекува да достигне 80,000 во рок од пет години.Сепак, одборот рече на Нов Зеланд трки индустрија гледа ниту еден од пари, бидејќи Kiwis се посакувајќи да ги пласираат своите облози со Австралиската корпоративни bookmakers и меѓународни bookmakers кои се влогови на локална трка на состанокот и спортски настани.Минатата година, на околу $329 милиони евра беше wagered на Нов Зеланд чистокрвни трки низ Австралија оператори, што е значително повисока од облози поставени низ трки одбор морска храна вклучена гранд казино mille lacs.
"Нов Зеланд Трки Одбор најде тоа тешко да се натпреварува против префрлани коцкање оператори во онлајн пазар, бидејќи на своите конкуренти нудат подобри шансите, поголема палета на производи и подобри услуги.Како резултат на тоа, поголем број на Нов Зеланд се ставање облози со оф-шор обложување агенции," одборот се вели во извештајот.Чистокрвни Трки извршен ДИРЕКТОР Грег Purcell кажано Радио Нов Зеланд дека Австралиската bookmakers во суштина се "бесплатно возење" на Нов Зеланд производ.Дербито Одбор главен извршен Џон Ален, од друга страна, пак, рече дека тие треба пари залог странство за финансирање на локалната трки и спортски индустрија морска храна вклучена сив орел казино. "Вистинската причина дека тоа е важно е поради начинот на кој Нов Зеланд трки и спортски индустрии, или коцкање, е поставена во нашата земја е дека профитот од коцкање се вратиме на трки и спорт.Тоа значи дека тие се зависни од кои финансирање на инвестициите во инфраструктурата дека е потребно горе и долу на земјата.Без ова финансирање, трки може да не успее на подолг рок," Ален изјави вести штекер.Сега, на Дербито Одбор е прикачување својата надеж на законодавството очекува да биде подготвен подоцна оваа година.Дербито Министерот Натан Човек му кажа на Радио Нов Зеланд во посебен интервју дека законодавството може да го отвори патот до леви, кој ќе и помогне на земјата се надоместат најмалку $16 милиони евра.Ако тоа се случи, Ален изјави дека очекува "мултинационални играчи" да се усогласат морска храна вклучена во казино во близина на мене. "Иако тоа ќе биде екстра-територијално, и така што создава некои предизвици, нашите очекување е дека тоа ќе биде во голема мера доброволна согласност," Ален изјави вести штекер.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre мислењето ресторан казино st gilles croix de vie.