како да се направи малина пи слот машина

либри sul покер на интернет италијански

Maltese sportsbetting технологии инвеститорот, Kambi Група, најави потпишување на договор кој е за да ја видите неговите sportsbook и успеа услуги интегрирани во модуларен заштитена платформа од iGaming бизнис-на-бизнис софтвер агрегатор, Бела Шапка Игри.Платформа за да им понуди на sportsbetting услуга: На Valletta-со седиште иноватор користи службено вторник соопштение да се изјасни дека договорот ќе им овозможи на пар за снабдување на постојните и на потенцијалните клиенти во регулирани пазари со целосна omni-канал клуч на рака услуга која е дополнително функција онлајн казино и игри содржини од Белата Капа Игри како да се направи малина пи слот машина. Sportsbook да биде 'enhanced дури и натамошно': Kambi Група објасни дека партнерство потенцијално би можеле да 'обезбеди повеќе значаен придонес' до неговата крајна линија во иднина додека фирмата Главен Извршен Директор, Kristian Nylen, изјави дека аранжманот е да се види на извршување на своите sportsbook 'enhanced дури и подалеку.' Nylen изјавата се чита.. како да се направи на приватни табела zynga покер. "Во teaming со Бела Капа Игри, не само што додаде уште еден квалитет платформа и игри опција, ние сме партнер со компанија која акции нашата непоколеблива заложба за регулаторна усогласеност и корпоративни probity." Фокусот останува на 'регулирани пазари': За неговите дел, Марк Weinberg, Главен Маркетинг Директор за Бела Капа, изјавил дека неговата фирма нуди на клиентите 'се најдобри во класата целосна услуга платформа' кој е "фокусиран на регулирани пазари" и е во својата суштина способност да се комбинираат 'комерцијални оптимизација со ригорозни регулаторната усогласеност.' Weinberg изјавата се чита.. како да се направи томбола не коцкање. "од Страна на партнерството со Kambi Група, sportsbook услуги со неспоредливи потекло и реномирани репутација за неговата заложба за квалитет, ние сме во можност да продолжи да се проширува нашата понуда и да го стори тоа заедно компанија јасно усогласени со нашите вредности и визија за иднината." либри sul покер на интернет италијански.