даноци на онлајн казино добивки во мичиген

дијамант веќе казино ајова бафет

apanese lawmaker Mikio Shimoji примен во понеделникот дека неговата канцеларија имаше прифати и да не го пријават на властите JPY1 милиони долари (US$9,227) – за кампањата во земјата 2017 општите избори – од Кинески онлајн коцкање оператор поврзани со наводно мито скандал поврзан со лобирање за казино лиценца во таа земја.yodo новинска агенција објави дека Г-дин Shimoji – во прес конференција на понеделник – тој рече дека ќе размисли дали да поднесе оставка од Јапонија Иновации Партија.Партискиот лидер, Ichiro Matsui, рече Г-дин Shimoji треба да се повлече како lawmaker, според медиум.р Shimoji беше еден од пет Куќа на Претставници на членовите, кои биле во прашање од страна на Јапонски власти, на доброволна основа – за нивната наводна приемот на паричните средства.Тој претходно негираше има добиено пари од Кинеската фирма.ocal медиумите имаше претходно објави дека пет пратениците вклучувајќи го и Г-дин Shimoji се тврди дека примиле околу JPY1 милиони секој.Други законодавци, вклучувајќи ја и Јапонија е поранешен министер за Одбрана Министер, Такеши Iwaya, ги негираа наводите.ccording да вести штекер, на lawmaker рече дека освен тоа што тој никогаш не се обидел да ја убеди било која владина агенција да корист на Кинеската компанија.Тој, исто така, рече дека ќе се врати парите на Г-дин Konno, додаде Kyodo. даноци на онлајн казино добивки во мичиген.