дијамант веќе казино ајова бафет

кочија на рулет се прелива пијано

На Фудбалската Асоцијација на Србија (ФАС) најави дека има склучено договор со Европската спортски обложувања група Planetwin365, потег што ќе го видите на компанијата да стане ФАС е премиум обложување партнер.Според условите на договорот, Planetwin365 станува клучна спонзор на српската професионален фудбал на сите нивоа, кој видливо како премија партнер во Србија е машки и женски сениорскиот национален тим натпревари вклучувајќи ги и оние што се играше во 2018 ФИФА Светското Првенство во Русија.Фирмата моментално работи над 200 обложување продавници низ Србија, исто така, оперативниот видливо во Италија, Шпанија, Австрија, Белгија, црна Гора, пребројување на поранешниот Бразилски интернационал и две-за време на ФИФА светското првенство победник Роберто Карлос меѓу своите бренд амбасадори.Во соопштението најавувајќи партнерство ФАС претставници рече: "договорот не вклучува тим само, но исто така и сите категории под покровителство на Фудбалската Асоцијација, од младинските и женските тимови за големите фудбалски ѕвезди кои формираат машки национален тим."Секој поединец во овој голем ланец е подготвен да се направи свој придонес за промовирање на вистински спортски вредности на сите нивоа.Како позитивен дух е присутна од првиот ден на партнерство помеѓу planetwin365 и ФАС и ние веруваме дека тоа ќе трае многу години да дојде." дијамант веќе казино ајова бафет.