што значи тоа слот машини

jeux казино gratuits igt панда

ssuming дека дебатата за евентуално освежување на игри концесии во Макао е веројатно да започне следната година, Јапонски брокерски Номура вели во забелешка ќе очекува првиот круг на дискусии да се вклучи лиценците на SJM Holdings Ltd и MGM Кина Holdings Ltd што значи тоа слот машини.
Извор укажува дека дискусии ќе започне во средината на 2018 за SJM и MGM чија концесии се поставени за да истекува во 2020 година, но до најдобрите на нашето знаење, не суштински разговори почнаа", рече Номура аналитичарите во белешка минатата недела што значи тоа ореви во покер. Како овие дискусии да започне, со оглед на високиот степен на неизвесност и заработката пред камати, оданочување, амортизација и амортизација дека е во прашање, ние очекуваме поголема цената на акциите и вреднување на нестабилноста," се додаваат.acau е Главен Извршен директор, Фернандо Chui На Саи, изјави минатата недела дека средината 2018 ќе биде за "соодветни" време е да се обезбедат повеќе детали во врска со секое продолжување на игри права за Макао тековните игри концесии и под-отстапки.ccording да Macau гејминг законот, тоа ќе биде можно за територијата влада за обновување на постојните договори за период од максимум пет години.Но, штом еднаш игри концесиски договор истекува, нов попуст, ќе треба да биде одобрена преку јавен тендер.ccording да Номура, успешни освежување на игри отстапки ", најверојатно, ќе зависи од операторите има дадени на: соодветен микс на не-игри услуги; усогласеност со построги анти-перење пари и know-your-клиент прописи; и реинвестирање во Macau".omura дополнително рече дека тоа "сомневање" дека сите concessionaires би се занимавале со токму на исто рамниште што значи тоа покер лице.
"И други фактори кои би можеле да влезе во игра вклучуваат: сопственичка структура; односот на вишите управување со Пекинг; и дивиденда политики во однос на реинвестирање практики," брокерски рече во своите мемо.Тој додаде: "на крајот од денот, Пекинг постави критериумите кои ќе се утврди степенот на renegotiation успех." nother извршниот директор на SJM Стопанства, Ангела Leong На Kei, беше цитиран од страна на Кинески јазик весникот Macao Дневни Вести како вели дека владата треба да го објави наскоро плановите за освежување на игри на концесии jeux казино gratuits igt панда. Ms Leong, наводно, рече дека владата треба да формира "конкретен работен план" за освежување на концесии и се поврзат со игри на операторите, со цел да се гарантира дека процесот тече без проблеми на сите вклучени страни. jeux казино gratuits en ligne.