покер масата зелена хексадецимален код

онлајн покер tourney со пријатели

Игри Иновации Група (Свирка) се согласи да го продаде својот B2C средства на операторот Betsson за почетна плаќање на €31m ($33.6 м).Надоместокот се состои од €22.3 m во парични исплати, плус pre-paid платформа такса од €8.7 mПреку договорот, Betsson се согласи да го задржи B2C брендови на Свирка е платформа за минимум 30 месеци, плаќаат платформа на плаќање врз основа на NGR генерирани во првите 24 месеци.Вклучувајќи ги и овие платформа такси, Свирка очекува вкупната вредност на договорот да биде околу €50 метри.Настап одлучи да го продаде средства по стратешки преглед во ноември 2019, што видов на компанијата развивање на план за да се намали неговата сложеност и да се подобри ефикасноста.Ричард Браун, извршен ДИРЕКТОР на Свирка, рече: "јас сум многу возбуден за оваа трансакција, како што обезбедува повеќе upsides да Свирка."Додека ставање на компанијата во финансиски одржлив позиција, тоа ни дава можност да се фокусираат на каде можеме да видиме вистинска долгорочна акционерска вредност."Понт Lindwall, извршен ДИРЕКТОР на Betsson, рече: "Ние веруваме дека овој договор нуди добра можност за Betsson да се консолидираат, се создадат синергии и да ги применуваат нашите основни B2C вештини и маркетинг сознанија за намалување на овие средства на нивните вистински потенцијал."Договорот со Свирка дополнително ја зајакнува и проширува Betsson е теренски и потенцијал за развој за неговиот комерцијален sportsbook и плаќања платформи во Б2Б на пазарот." покер масата зелена хексадецимален код.