Choctaw казино премногу-хуго хуго ред

blackjack as a side hustle

За помалку од една година по спроведување на паркинг такси во повеќето од неговите својства, MGM Места Меѓународни ќе го зголеми своето стапки на следната недела, некои од колку што е 39 проценти.Компанијата потврди во вторникот дека тоа ќе се зголеми камериер и само-паркирање стапки во 12 својства почетокот на април 12 choctaw казино премногу-хуго хуго ред. MGM ќе додадете нов бран за пресметување на само-паркирање стапки.Наместо на полнење да се паркираат од еден до четири часа, компанијата ќе го спроведе курс за еден до два часа и повисока стапка од две до четири часа.Компанијата ќе продолжи да им овозможи бесплатен паркинг за до еден час за луѓето во посета за кратко errands или купување настан билети.Компанијата е Циркус Циркус имот ќе продолжи да имаат слободен само-паркирање choctaw казино победи загуба изјава. "Ние се прилагодуваат на паркинг стапки за различни бизнис-поврзани причини", рече MGM spokeswoman Yvette Моне choctaw казино премногу-atoka atoka ред. "Овие прилагодувања се врз основа на анализи на пазарот ние се спроведе бидејќи ние спроведува програмата." Дневниот камериер паркинг курс за MGM е топ-ниво properties — Аријата, Bellagio и Vdara — ќе се искачи од тековната 18 долари за 24 часа до $25, а 39 отсто се зголеми. blackjack as a side hustle.