Blackjack as a dog's name

777 голема победа казино apk

По повеќе од една деценија на обиди, Калифорнија прави уште еден обид да се помине онлајн покер регулатива со која ќе се донесе правна и регулирани ipoker да Златна Држава.Во петок, Assemblyman Reginald Џонс-Sawyer воведе Интернет Покер Заштита на Потрошувачите Акт, ака AB 1677 blackjack as a dog's name. Законот ќе "да се воспостави рамка за да се овласти внатрешни Интернет покер ..." и "овласти квалификувани лица да аплицираат за 7-годишна лиценца да работи овластен покер Веб-сајт нуди игра на овластени Интернет покер игри на регистрирани играчи во Калифорнија." Слично како и други сметки за е воведен во изминатите десет години во врска со онлајн покер во Калифорнија, AB 1677 само ќе им овозможи на државата картичка соби и племенски игри оператори да аплицираат за дозвола за понуда за онлајн покер до жителите на државата 77 покер hill road underhill vt. A $12.5 милиони надоместок ќе се наплатува до успешни кандидати, додека лиценца ќе ги покрие седум години на работење.Однапред надоместокот ќе се кредитираат против идните даночни давачки.Онлајн покер оператори ќе плаќаат даноци според приходи генерираат во текот на период од една година од нивните ipoker платформи.Треба да се овие оператори заработи помалку од 150 милиони долари, тие ќе се наплаќа такса од 8.8%, додека оние кои заработуваат помеѓу $150 милиони и $250 милиони евра, ќе треба да платите повисока стапка од 10% данок.Годишни приходи помеѓу $250 милиони и $350 милиони заработува државата 12.5% во даночните, и било операторот кој заработува над $350 милиони евра ќе бидат потребни за да плати 15% данок.Контроверзниот 'поткуп" во Калифорнија е коњ тркачки индустрија, воведен во претходници на AB 1677, се врши преку тековната сметка.Во суштина, клаузула се наведува дека 95% од прв $60 милиони заработени од страна на владата од онлајн покер приходи ќе бидете пренасочени на коњ тркачки индустрија.За возврат, индустријата не ќе барање да се дозволи да се пријават за онлајн покер лиценци.Противниците на законот укажуваат на тоа дека постои многу мала шанса дека Калифорнија ќе се направи дури и повеќе од $60 милиони евра од онлајн покер годишно, и затоа нема никаква логична причина да им помогнам за AB 1677 77 квинсленд патот казино нов јужен велс. Трн во страна на сите претходни обиди да го помине онлајн покер законодавство е прашање на "лоши актери' (оние игри сајтови кој служел Калифорнија жители по воведувањето на Незаконското Коцкање на Интернет Спроведување на законот од 2006 година).Ова се сведува на прашањето на тоа дали или не да им овозможи на PokerStars бренд да работат во легализација на Калифорнија на пазарот 777 голема победа казино apk.

AB 1677 има благодатно зачекори далеку од одговорите на ова прашање од страна на напуштање до државната игри регулатори да се одлучи што претставува лош актер.Во минатото, записи умреле во текот на лош актер клаузула.Некои партии, главно одредени племиња, велат дека PokerStars не заслужуваат да бидат дел од регулирана индустрија, додека други, како што се некои Калифорнија картичка соба оператори, се верува дека нејзиното минато постапки остануваат во минатото, и една нова ера за компанијата започна по нејзиното стекнување со Amaya Inc.во 2014 година. реката clearwater казино шатл распоред.