висок лимит казино слот победи

онлајн казино правна во њујорк

Поранешниот Дин Места Ltd.извршниот потпретседател и генерален советник Ким Синатра ќе добијат $1.8 милиони парични средства за порамнување како што таа ја напушта компанијата, компанијата објавија во средата во Комисијата за Хартии од поднесување.Копија од пет-страница населба договор, како и 26-страница за вработување договор помеѓу компанија и Синатра е наследник, Елен Whittemore, беа вклучени во поднесување висок лимит казино слот победи. Whittemore, игри адвокат со 30 години работно искуство и поранешен акционер во Лас Вегас адвокатска канцеларија на Brownstein Хајат Farber Schreck, ќе биде платена $600,000 годишно, плус бенефиции.Според ДИК поднесување, Синатра, кои официјално ја напушти компанијата петок, откако ќе бидат ослободени од нејзиниот наслов на 15 јули, ќе се бара да одржуваат контакт со компанијата до крајот на годината "во однос на сите нерешени прашања кои се вклучени вработените во текот на времето и обемот на нејзиното вработување." Договор за соработка Whittemore е $600,000 годишен основната плата е предмет на компанијата надомест комитет, и таа ќе се подобни да учествуваат во базирани на успешност поттик план за извршни службеници, која има цел бонус од 100 проценти на годишна основа плата.Договорот, исто така, нуди вклучување во добивката-споделување план, извршен акции опција план, пензиско и планови за пензионирање и осигурување и хоспитализација покриеност.Таа ќе биде потребно да се биде лиценцирана од страна на Невада Игри Комисија — одборот таа се има појавено пред често во име на други лиценцирање кандидати.Синатра, 58, ги здружија Дин Места во 2004 година и стана компанијата е генерален застапник и корпоративен секретар во 2006 година висок лимит клеопатра 2 слот машина. Таа се одржа значително влијание во компанијата и беше еден од Дин е највисоки плати на вработените.Минатата година таа заработила $13.3 милиони, повеќе од некои врвот игри извршни директори, според Equilar, надоместок податоци компајлерот. онлајн казино правна во малезија.