сеење red hot покер семе

diferencia entre omaha y holdem

Стив Donoughue има поднесе оставка од својата позиција како secratiariat на Парламентарните Сите Партија Обложување & Игри Група (APBGG) по завршетокот на својата столица, Laurence Робертсон ПРАТЕНИК.На чаир одлучи групата ќе се ограничат своите активности и нејзината индустрија семинари затоа ќе бидат отпуштени од работа, со APBGG веб-страница исто така се затворени сеење red hot покер семе. Donoughue има поднесе оставка и преку е-маил своето писмо на оставка на членовите на групата.Кога контактираме со Коцкање Insider за понатамошен коментар, Donoughue исклучиво ни кажа: "'јас секогаш верував во плуралитет на гласови во коцкање дебата.Се чини дека APBGG, со својот нов стол е спонзорство од BGC повеќе нема да го исполни дека етос. "Да се биде соодветен форум треба да биде независна и критичка каде што е потребно.Тоа е вистински срам да видите APBGG очигледно движи надолу исто cul де-sac на Сите Лица Група на Коцкање му Штети на само како отворот за својата funders." Во меѓувреме, во неговото оригинално писмо, тој напиша: "По разговорите со стол тоа стана очигледно дека мојот услуги повеќе не се потребни. "Како што јас работам, доброволно, по налог на стол, не постои ништо што можам да направам во врска со тоа и така мои 15 години во улога мора да дојде до крајот.

"Во ова време уживав себе темелно под стручен заеднички chairmanships на Бароницата Golding и Господ Lipsey проследено со енормно забава деценија под Филип Дејвис ПРАТЕНИК diferencia entre покер y holdem. "Како група имавме многу влијателни влијание на коцкање политика и јас се чувствувам горд што бев дел од него, дури и ако тоа беше пред само административно." Donoughue додаде: "мислам дека тоа е безобразие дека во овој период кога експертиза на групата е најпотребна, кога силите на забрана и популизам никогаш не биле посилни во нивните emotive и докази-светло напади на голема индустрија и потенцијал на голем црн пазар експлозија поради над-регулатива, особено fatally недостатоци концептот на пристапност, е неминовна дека групата е ефикасно да се стави во aspic и нема повеќе да има независен глас diferencia покер abierto y cerrado entre . "Ова може или не може да се должи на нова стол е улога како платен советник за Обложување & Игри Советот (BGC), но тоа оди против самата природа на она што групата беше прилагоден за да биде што е форум за дискусија и за коцкање индустрија." diferencia entre omaha y holdem.