џекпот град казино мобилни најава

majestic colonial punta cana casino reviews

acau-врз основа казино оператор Melco Летувалишта и Забава Ltd е кажано да се затворени 'Куќата на Магијата' покаже на своите мнозинство во сопственост на Студиото Град сопственост (на сликата) во Cotai област.Атракција е не биде промовиран на Студиото Град е официјалниот веб-сајт џекпот град казино мобилни најава.

GRAsia дознал дека последниот настап беше одржан во неделата.Брокерски Sanford В џекпот град казино мобилни преземете. Bernstein Ltd рече во белешка во понеделникот дека Куќата на Магија мораше затворени тој ден џекпот град казино мобилни онлајн канада се најавите. Куќата на Магијата не е успешна место majestic colonial punta cana casino reviews. Melco е во потрага на repositioning делови на имотот [Студио Градот], но се уште не објави замена функција", рече аналитичари Vitaly Umansky, Жен Гонг и Кети Huang majestic casino panama city florida. GRAsia праша Melco Установи, поради што одлучил да Го затвори Домот на Магија, и ако тоа ќе биде замена на магијата емисии од други атракции, но не доби одговор од времето оваа приказна отиде онлајн.elco Места има удел од 60 проценти во Студиото Градот, со останатите 40 проценти кои се чуваат од страна на Новите Cotai Стопанства ДОО.пронаоѓач кои се занимаваат, Песок Кина беше овластен да користи ликови од цртан филм од DreamWorks animation (Анимација на капак за забавни цели, во не-игри области во своите Песоци Cotai Централна сопственост, за што се брендирани на "DreamWorks Искуство". majestic china clay poker chips.