Grosvenor казино лондон отворање часа

лејди гага покер лице примерок

nother член на собранието му кажа во август дека само странци "ќе биде дозволено во казина".Законодавецот Аун Hlaing Победи рече органи ќе "target областите со најголем број на странци, како што се во близина на границата" за воспоставување на казина.ung Naing Оо, генерален директор на Директоратот за Инвестиции и Компанија Администрација, се вели во претходниот коментар дека голем број на казино оператори покажаа интерес за инвестирање во Мјанмар, вклучувајќи компании во моментов работат во Макао. grosvenor казино лондон отворање часа.