беше ist ein слот сервер

луда среќа казино мобилни најава

Акција цел да се пробие на мувла со посветен настан во Мајами Организаторите целта на кој е Кој на Пан-латинска Америка и Карибите игри Првиот заеднички организиран настан од Акција & Урбаните Expositions Акција Настани, која е сопственик и организира на suite од светска класа игри настани, вклучувајќи EiG (Берлин, октомври), GiGse (Калифорнија, април) и МРАЗ, најголемиот светски игри настан кој ќе се одржи во февруари во ExCeL Лондон, потврди лансирањето на Juegos Мајами, еден сосема нов настан концептот на Пан-латинска Америка и Карибите индустријата за игри.Настанот ќе се одржи во Biltmore, Корални Gables, Мајами од 31 Мај до 3-ти јуни 2016 година беше ist ein слот сервер. Објаснувајќи позадина да и нејзините аспирации за Juegos Мајами, Кејт Комори, генерален Директор одговорен за Акција пазарот-водечки игри брендови, рече: "Ние сме биле истражување, планирање и што е најважно слушање на сите сектори на индустријата за игри активни во Пан-латинска Америка и Карибите повеќе од една година за она што тие сакаат од еден гејминг настан.Врз основа на тоа и во партнерство со Урбаните Expositions, во која ние сега се мнозинство партнер, ние направивме еден нарачана настан кој се одразува тие потреби.Логиката може да укажуваат на тоа дека тоа треба да биде случај на укинување успешна дефиниција како МРАЗ и пресоздавањето во Мајами, но тоа не може да биде подалеку од вистината беше ist ein слот машина. Juegos Мајами е сосема нов концепт чија основа камења односи и градење на највисоко ниво мрежи, сет против силна комерцијални позадина." Таа продолжи: "пазарот е многу јасен во врска со значењето на привлекувањето на клучните оператори, законодавците, големите купувачи, бизнис-сопственици и нивната најголема доверба и влијателни креатори на политики на еден престижен настан.Добивме многу јасна краток од нашите засегнати страни, а тоа е да се создаде брендирани настан кој е кој е Кој на Пан-латинска Америка и Карибите игри.Нашиот предизвик и дека на нашите колеги во Урбаните Expositions, е да се испорача што кратко и во процесот на задоволување на многу специфични потреби на индустријата дека ние им служи." Џулијан Гробови, Претседател на Акција гејминг поделба, изјави: "Тоа е преземено малку време да се дојде до оваа точка, но едноставно факт е дека Juegos Мајами е потребно да се биде различен.Нашата единствена цел е да се донесе вистинските луѓе заедно, во право време и на вистински начин.Подигнувањето на друг шоу, би биле многу полесно, но тоа не би се сретна со потребите на бизнис лидери јас се зборува со повеќе од една година.Наместо тоа, Juegos Мајами ќе биде освежување мешавина на производот, учење, знаење и размени, обука, вмрежување и социјализирање.Тоа ќе биде потполно фокусиран на регионот, доставени во интимна и посветен на животната средина како и да бидат ефективни за изложувачите." Во потрага напред за да Juegos Мајами, Courtney Милер, Урбани Expositions Извршен Заменик Претседател додаде: "индустријата е барање за настан кој навистина ќе се вратиме на регионот и да се одрази на целиот континент квалитет на игри беше ist ein временски слот (time slot. Pooling нашите соодветните сета, Juegos Мајами ќе имаат корист од маркетинг извонредност, инвестиции и организациски сеопфатноста, кои станаа синоним за нашите главни глобални игри настани, не и најмалку важно МРАЗ Целосно Игри и NIGA." Juegos Мајами ќе функција мулти-крак програма на конференцијата, социјални и настани за вмрежување, земја-базирани и онлајн обука и првиот LATAM голф предизвик во Biltmore е многу свој golf course.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre луда среќа казино мобилни најава.