црн дијамант покер соба албани орегон

morongo казино во текот на ноќта р.в. паркирање

Обединетото Кралство Коцкање Комисија го објави нивниот бизнис план за 2019 година – 2020, која претставува дел од нивната стратегија дефинирана за период 2018 – 2021 црн дијамант покер соба албани орегон. За оние од вас кои би сакал leisurely прочитате во целост на вашиот сопствен задоволство, UKGC Бизнис План може да се најдат тука.Подолу ќе се обидам да ги покрие клучните точки кои можат да бидат од интерес и загриженост за играчите, партнери и оператори во велика БРИТАНИЈА iGaming простор.Во поздравен од страна на Главниот Извршен на UKGC Нил McArthur, тоа е сосема јасно дека во рамките на UKGC е да се заштити потрошувачите, малолетните и исто така ранливи групи во општеството, од се експлоатирани или повредени од коцкање.На овој степен и, исто така, наведени во нивната тригодишна стратегија, план, план на UKGC како што е наведено од страна McArthur ќе: "Обезбеди оператори интервенира и да се заштитат оние кои се соочуваат штета, или се изложени на ризик од развивање на проблеми со коцкање.Тие ќе продолжат да работат напорно за да го задржи надвор и да ги отстрани оператори и поединечни лични управување со лиценца на сопствениците на сметки кои се несоодветни да работат под нивните лиценци." Како дел од оваа стратегија не е многу тоа се објавува цел да се отстрани употребата на кредитните картички како средства за финансирање на потрошувачите коцкање во онлајн средина.Со UKGC ветува да ги објавуваат своите приоритетни акции и повратни информации по нивното повик за докази за употреба на кредитни картички за онлајн коцкање.Ова е добра работа и тоа е многу веројатно дека во многу блиска иднина, користењето на кредитни картички во лиценцирани UKGC оператори нема да им биде дозволено.Додека тоа е веројатно да биде болка на мали заедници кои се користат и управуваат со нивните коцкање со употреба на кредитни картички.Очигледно е, сепак, дека многу може и да не се консумира од страна на своеволен долг како резултат на користење на кредитни картички за финансирање на нивните различни онлајн сметки со оператори.Друга област која неодамна се добро документирани и тоа се објавува е UKGC е континуираната работа со Рекламирање Стандарди Орган.Само неодамна сме тука во Casinomeister опфатени приказна при што АС најде пет iGaming фирми во прекршување на нивниот кодекс на однесување.Секако може да се очекува дека UKGC да работат поблиску со АС, а исто така МЦК во месеците што следат.Без сомнение, оваа ќе има понатамошни последици за iGaming оператори и, исто така, нивните филијалата маркетинг партнери.Други клучни области кои Коцкање Комисија ќе се фокусира на текот на следните дванаесет месеци вклучува подигање на стандардите во текот на индустријата.Ова вклучува спроведување на промени на Лиценцирање Услови и Кодекси на Практиката, за да се подигне оператор стандарди во идентификување и решавање на прашања поврзани со коцкање штети.Сите во сите единаесет страница бизнис план ( инклузивното на покрива ) објавени од страна на UKGC содржи заеднички акции.Нема сомневање дека тоа ќе предизвика малку болка да оператори, но тоа е јасно на потрошувачот е во првите редови на нивниот ум.Она што ќе биде особено добар, иако, е дека UKGC можеби погледнеме некои од операторите тие имаат доделени лиценци за малку повнимателно.Како врз основа на некои теми на форумот тука во Casinomeister кои се појавија, постојат еден или два оператори кои бараат одблизу, со однос на нивното поставување и бизнис врски.....Симон Рајт е и играч и набљудувач на онлајн казино индустрија за над 15 години.Неговото познавање на онлајн казино индустријата – за да ја вклучите спортски е масовна.Не многу луѓе имаат искуство или неговото знаење за онлајн коцкање.Неговото поклонување на фудбалот е исто така забележано.Тој има насликано неговата куќа сина (Chelsea) и иритира неговите соседи со локалните фудбалски песни на играта дена. црн дијамант слот машина бонус.