без депозит бонус кодови uptown аса казино

што се случува ако не си ги плаќате казино маркер

Цезар Забава е новиот главен извршен ќе заработи $1.8 милиони евра годишно во плата, согласно поднесување четврток со Комисијата за Хартии од вредност.Марк Frissora, кој беше именуван за извршен ДИРЕКТОР designee од казино оператор во средата, исто така, може да заработи до 150 отсто од својата база на плата во бонус плаќате, има употреба на компанијата авиони, и ќе добиете "одредени релокација бенефиции" за да се пресели во Лас Вегас, ДИК поднесување рече.Цезар Забава Корп Претседател Гери Loveman ќе се повлече од компанијата главен извршен улога на 30 јуни и ќе биде заменет со поранешниот претседател и извршен ДИРЕКТОР на Херц Global Holdings, казино гигант најави во среда.Во соопштението од средата, Цезар рече Марк Frissora, кој помина седум години со автомобилот и опрема за изнајмување на автомобил на компанијата, ќе биде "извршен ДИРЕКТОР designee" до 1 јули, кога тој и формално ќе стане извршен ДИРЕКТОР. без депозит бонус кодови uptown аса казино.