казино ел дорадо " коста рика

online gambling in southeast asia

Во оваа улога, Г-дин Asavanund ќе се фокусира на подобрување на перформансите на двете компанијата оперативни претпријатија, Ѕвезда Вегас Одморалиште и Клуб и Aristo Меѓународни Хотел," Donaco се вели во поднесување.Поранешната се наоѓа во Poipet, Камбоџа, додека вториот е во северниот дел на Виетнам.р Asavanund се приклучи Donaco минатиот декември во улога на главен оперативен директор, откако претходно бил советник на партии кои се продаваат на Ѕвезда Вегас казино одморалиште бизнис да Donaco.Дека договорот беше завршен во јули минатата година.р Asavanund има повеќе од 15 години искуство во развој на бизнисот и стратешки инвестиции низ широк спектар на индустрии вклучувајќи технологија, забава, недвижности и енергија, според Donaco е понеделник ослободување казино ел дорадо " коста рика. Donaco има силна позиција во Југоисточна Азија игри на пазарот и е добро позиционирана за да продолжи да има корист од силните пазарни основи во регионот," Г-дин Asavanund се вели во соопштението подготвена.onaco е планирање за проширување на Ѕвезда Вегас казино игри во просториите на соседните 240-соба Ѕвезда Paradise Hotel.Компанијата има рече хотелот има потенцијал да се сместат понатаму 2,260 квадратни метри (24,326 квадратни стапки) на игри подот во текот на две нивоа. online gambling in south africa legal.