она што казино служи рак нозе

онлајн покер во други правни

ЧИКАГО — На банкрот оперативни единица на казино компанија Цезар Забава Корп се согласија да се даде кредитори пристап до евиденцијата преку независен истражувач љубопитство пред стечај се занимава, но судијата рече во средата тој ќе чека до понеделник да го одобри договорот она што казино служи рак нозе. S.Стечај Судија Бенџамин Goldgar во Чикаго рече тој, исто така, ќе одлучи потоа дали да и даде на доверители' барање за пристап до комуникации во однос на веројатноста на успехот на најголемите U она што казино служат за слободни алкохол. казино на операторот на преструктуирање план.Казино оператор, единица на Лас Вегас-врз основа на Цезар Забава Корп, банкротираше во јануари со $18 милијарди долари во долгови.Случајот е во сенка од страна на доверителите' наводи дека на матичното друштво е приватниот капитал сопственици, Аполон Глобален Менаџмент и TPG Capital Management, looted оперативниот единица на своите најдобри казина во години, што доведува до банкрот она што slots казино имаат најдобри шанси. Goldgar порано нареди еден истражувач да ги испита тие наводи.Акции на Цезар биле долу 10 центи, околу 1 отсто, да се затвори во $9.31 на Nasdaq. онлајн покер во други правни.