првото казино во tunica ms

слот машини вие не треба да преземете

р Kwok ни кажа тој беше "не се оптимисти" за можноста за градот VIP месечна бруто игри приходи (GGR) во последниот квартал на оваа година, а се очекува тренд на година на година за намалување да продолжи.Постојаниот сад-Кина трговија-војна тензиите - влијаат коцкари' апетит за Макао патувања, беше цитиран како главна причина првото казино во tunica ms.
Луѓе се уште се доста резервирани во нивните [игри] трошење.И она што [junket] сектор се соочува сега е што собирање на [игри] долг е тешко, и оператори се исто така имаат помалку клиенти," Г-дин Kwok забележани за нас.р Kwok истакна да ни се дека од тоа продолжената криза, junket фирми имаа стануваат повнимателни во работењето услови.Голем број се управувани или да се префрлат некои операции "странство", или имал "бара соработка со поголем junkets [во Макао] за ко-ја стартувате игри место." р Kwok рече дека тоа е тешко да се предвиди извештај за лиценциран junkets од јануари следната година.На junket-лиценцирање процес може да бидат погодени од Макао Посебен Административен Регион е промена на администрацијата, и претходно-означена санација на градот игри закон првото казино во светот. Дали оваа нова регулатива се однесува само на новодојдените во [junket] сектор; ова останува клучно прашање за кое ние се тесно набљудување.Ние се уште се чека за повеќе владата водство на тема, и како можеме да се прилагодат на новите правила," Г-дин Kwok ни кажа. првото казино во сад.