најдобрите коефициенти craps или блек џек

вирџинија

Facebook го промени својот правила во однос на коцкање индустрија претходно овој месец со рекламирање прописи опуштено.Тоа е далеку од целосно да се расчисти до социјалната индустријата за игри и таму е уште еден облак над една друга клучна компонента на секоја социјална игри раст – виртуелна валута.Значењето на виртуелната валута во однос на онлајн игри е јасен за да се види оваа година, како велика БРИТАНИЈА жител беше затворени за крадење 400bn Zynga покер чипови ака тоа беше хит на мејнстрим.Виртуелната стоки на пазарот не е ништо ново.Игри како Втор Живот биле тргување во виртуелната валута и стока за некое време.Сад сам гледа пазар кој беше во вредност од околу $1.6 милијарди долари минатата година.Назад до судот за случајот и тоа само оди да се покаже на неизвесност која во моментов го опкружува виртуелна валута или zCoins како што се познати во Zynga е случај.Старател член погледна во онлајн покер индустрија и како случаи како овој се stumping адвокати.Член цитирани Греам Hann како вели дека Мичел е Обвинителство "е одличен пример за тоа како адвокати се обидува да дознаам како вистински се применуваат законите во виртуелниот свет" најдобрите коефициенти craps или блек џек. Hann отиде на нагласуваат дека многу прашања остануваат најдобрите коефициенти казино во близина на мене. "Се виртуелни чипови онлајн всушност имотот што може да се украдени?Она што правото корисникот треба ако неговите чипови се земени од него?Може да луѓето кои го купиле 'жешки' чипови се виновни за ракување украден имот?Може да поплавување на пазарот со недозволени чипови devalue на Zynga валута, како и на Банката на Англија печатење пари?" Zynga во моментов има договор во место со Facebook кредити и истите zCoins да им служи на клиенти кои играат своите игри.Можеби најинтересен е да се погледне како Zynga Покер може да транзицијата во вистински пари онлајн покер нуди во НАС.Регулирање на онлајн покер во САД ќе имаат доста влијание на тоа како Zynga работи во однос на виртуелната валута.На социјалните игри мрежа, Zynga, ќе се појави да имаат добар систем во место за кога онлајн покер добива зелено светло во САД.Тоа е главно прашање на тоа дали нивните корисници ќе корист движат од слободната игра модел за да всушност игра со пари – нешто што никој не може во моментот да го предвиди.Тоа е, исто така, веројатно е дека внатрешните модел ќе им овозможи на Zynga да се натпреваруваат со некој од поголемите компании, кои, најверојатно, ќе работат во кој било пазар што се отвора еден casino resort ричмонд. Zynga е клиент база, е во светот, што значи дека без федералната регулатива тоа, најверојатно, ќе нема доволно тежина зад тоа да успее.Виртуелната валута е малку веројатно да го замени реалниот пари, во скоро време, но тоа не бег прашањето за тоа дали сето тоа е само виртуелни пари во секој случај.Зошто не може да тие само ни прават машина која ја прифаќа долар записи за вашиот КОМПЈУТЕР?Дека јас ќе ги купат!Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre вирџинија.