Online casino uden om rofus

казино котизација во colombo

Лас Вегас Песоци Корп објави нето загуба од $40 милиони евра за четвртиот квартал од минатата година, како резултат на еднократен данок од трошок на $727 милиони евра.На квартална загуба обратна придобивките од четвртиот квартал на 2017, кога компанијата објавено нето-приходи од $1.36 милијарди долари.На nonrecurring данок за плаќање доведе до намалена нето добивка за целата територија на 2018, на $2.95 милијарди долари, 9.6% пониско отколку претходната година нето профит од $3.26 милијарди долари.На $727-милиони евра за данок од добивка се должи на компанијата усвојување од 1 јануари 2018 на "неодамна издаде упатство со Внатрешни Приходи Услуга поврзана со меѓународната обезбедување на Даночни Намалувања и работни Места Чин.. online casino uden om rofus. Нашиот ефективна стапка на данок на добивка за четвртиот квартал од 2018 би биле 7.4% без дискретни трошок поврзан со самиот Чин." Нето-приходи за четвртиот квартал беше $3.48 милијарди долари, 2.5% повисока од година во година.Казина придонесе $2.46 милијарди долари за ова.Оперативни приходи за период падна за 15% до $874 милиони евра, од $1.03 милијарди долари во временски период во 2017. "Намалување на оперативни приходи се должи на намалување на вредноста на забрзувањето и средства за оштетувања поврзани со нашите развојни проекти кај мака.Ние, исто така, имаше помек Возен Чип волумен во Сингапур, делумно се компензира со посилни оперативни перформанси кај мака поради 10% зголемување на приходите," на компанијата соопштение за читање.Макао работење на подружница на Песок Кина Ltd.го донесе во $2.26 милијарди долари за четвртиот квартал, 9.7% повисока од година во година.На Венецијански Macao и Parisian Macao објавено најголемите зголемува во нето приходи, во 11.8% и 29.0%, соодветно.Песоци Кина нето-приходи за период беше $465 милиони, 10.4% пониска од година во година.Песоци Претседател и извршен ДИРЕКТОР на Шелдон Adelson рече четвртиот квартал видов "рекорд маса приходи и континуиран раст во секој сегмент од пазарот кај мака." Тој забележа еден прилагоди сопственост EBITDA (заработка пред камати, даноци, амортизација, и амортизација) од $786 милиони евра за Специјалниот Административен Регион, кој бил 7.7% поголем од истиот период во 2017. Прилагодени сопственост EBITDA за целиот Песоци, која ги вклучува Марина Беј Песоци, Лас Вегас оперативни својства, и Песоци Витлеем, беше $1.27 милијарди долари, 4.7% пониска од година во година.За целата година, прилагодени сопственост EBITDA беше $5.28 милијарди долари, 7.7% повисоки отколку во 2017 online casino uk free bonus no deposit.

За целото 2018, Макао операции се направени за $8.69 милијарди долари во нето приходи, 14.2% повисоки отколку во 2017. Вкупно нето-приходи за Песок во 2018 беше $13.73 милијарди долари, до 7.9% од година во година.Казино приходи беше $9.82 милијарди на ова, и беше 8.1% повисока од претходната година казино котизација во њу делхи. Adelson рече, "Ние и понатаму сме сигурни во иднината можност кај мака и да се напредува со нашите инвестиции во Четири Сезони Кула Апартмани Macao, Св.
Regis Кула Апартмани Macao и Londoner Macao." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино котизација во colombo.