Smib слот машина одбор

tecno k7 price in slot

Работа на законодавството на оданочување онлајн облози поставени во Ирска е "во тек", Ирска Министер за Финансии – Мајкл Noonan – изјави.Оваа вест доаѓа по Алан да се Загрози, Министерот за Правда, Еднаквост и Одбрана, најави во септември дека владата се согласи да ги неговите предлози со работа почнувајќи веднаш на плановите Со неговата најава, Министерот Noonan изјави дека во моментов е тешко да се данокот на влогови поставени од далечина од страна на луѓе во Ирска – како на пример интернет или на телефон – како што се обработуваат во други јурисдикции.Тој додаде законодавството ќе ги принудат оние кои бараат да работат тука за да се добие лиценца и да плати обложување должност на облози поставени во рамките на Државата.Во одговор на Трудот е Aodhán-Зглобот Ríordáin, кој го воскресна Тематски Прашања, прашањето на финансирањето на спортот тела, Министерот Noonan рече намалување на обложување должност од 2% до 1% и миграцијата кон онлајн обложување сајтови видел приходи во областа падне од €54m во 2007 година на €30m денес.Заменик-Зглобот Ríordáin рече 25 спортски тела во целата земја беа споделување €57m во Државата финансирање додека на коњ и greyhound индустрии биле добивање на огромното мнозинство од €30m во обложување данок.Тој го рече ова укажува на голема нееднаквост во спортот финансирање.Уште во декември, владата се подготвени за нови закони со наведување фирми, угостителски за Ирскиот клиенти без лиценца ќе се соочи со "низа на санкции".Сегашните закони датираат од 1931 година, во случај на обложување, и 1956 година, во однос на обложување.Новиот закон ќе ги донесе двата од овие под капата терминот "коцкање" и обид да се реши дупки што постојат.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre smib слот машина одбор.