Harrah ' s казиното њу орлеанс телефонски број

реки казино schenectady ny покер соба

На Дин Палата одморалиште, место во моментов во изградба во Cotai, беше поставено да се отвори на 25 јуни, откако се менува од претходно закажани за Март 25 отворање датум.На местото на случувањето е веројатно сега да им помогнам назад отворање повторно, до август, врз основа на извештаите од Стив Wynn.Стив Wynn е Дин Macau Ltd и Дин Места Ltd Главен Извршен директор и Претседател кој најави дека одморалиште сега е повеќе веројатно да се отвори во август наместо два месеци порано во јуни.За време на Лас Вегас инвеститор презентација претходно оваа недела, Дин изјави дека надежта е дека Дин Палата ќе бидат подготвени во јули или можеби првата недела на август.Август 8-ми е на маса за отворање, вид на среќни броеви, изјави Дин.Бројот осум се смета за среќен бројот на видови во Кинеската култура како тоа претставува просперитет и богатство и звучи како зборот за 'стане богат" во Кинески јазик.Уште во декември, Дин изјави дека главниот изведувач на Дин Палата на проектот нема да биде во можност да одговори на рокот за 25 јуни и тие ќе бидат одговорни за $1.5 милиони на ден казна.Дин Места Претседателот Мет Maddox изјави дека фирмата се очекува кулата на Дин Палатата да биде целосно врати од јуни, а изградбата треба да заврши во јули.Кулата потоа ќе се претвори во кампусот и персонал обучен па отворање може да започне во август.За време на презентацијата на среда, Дин Места, најави дека на капитални расходи на Дин Палата преку месец февруари дојде до вкупно $3.63 милијарди долари со $469 милиони остави да помине на проектот. harrah ' s казиното њу орлеанс телефонски број.