просечната големина на покер масата

денот на благодарноста вклучена црвена карпа казино

Кога Covid-19 пандемија прв почна, Обложување и Игри Советот (BGC) создаде Covid акционен план.Планот за првпат беше откриена кога заклучување започна во Март.Тоа е предвидено со детали за тоа што стандарди членови на BGC треба да се исполнат во текот на пандемија.На 10-залог план е успех во текот на последните неколку месеци, со BGC известување дека побезбедно коцкање пораки е зголемен за над 50% за шест месеци од план за почеток.Потврдувајќи Поддршка на Членовите од BGC ја потврдија поддршката за Covid акционен план кога вториот заклучување започна минатиот месец во Англија.Овој пат, членовите се согласија да го зголемат бројот на пораки во врска побезбедно коцкање преку веб-сајтови, како и директно кон клиентите.На BGC е известување дека бројот на лица примање на пораки во пошта во однос на побезбедно коцкање е зголемен за 150%.Директната пошта бележи пораст од шест милиони евра за повеќе од единаесет милиони евра во само еден месец.Оператори исто така се засили со директни интервенции.Кога станува збор за случаи каде што играчите се поминува повеќе време или пари wagering од пред пандемија, операторите се повлекува со помош.Овој процес е зголемена за 25%.Возење Промена Оваа недела, наодите од BGC се да се обезбеди на стандардот телото AGM.Членовите на BGC извршиле да возење промени во индустријата за да помогне да се направи тоа побезбедни и за играчите.Членовите се согласи на оваа година да се отстранат сите телевизиски и радио реклами кои вклучуваат игри во текот на пролетта заклучување.Од тој договор, членовите, исто така, одлучи да обезбеди најмалку 20% од реклами кои користат побезбедни коцкање пораки.Главен извршен од BGC, Мајкл Dugher, коментираше неодамнешните промени, во која се наведува дека BGC беше создадена во 2019 како стандарди тело што ќе работи да се вози големи промени во рамките на регулирана индустрија.Новите наоди покажуваат дека во групата има доведе на патот и е постигнување на резултати.На BGC продолжува да се покаже дека коцкање индустрија презела грижата на своите клиенти во текот на Covid-19 пандемија.Од нуди побезбедни коцкање и иницијативи за здравје и безбедност протоколи, казина, и обложување продавници се прави сé што е можно да се промовира безбедна средина.Кон крајот на ноември, целосно исклучување беше отстранет во велика БРИТАНИЈА и нивоа систем е создаден.На BGC поддржува овој потег, но сака да ги види сите казина и обложување продавници целосно отворен, со безбедносни протоколи во место. просечната големина на покер масата.