најблиску казино да tehachapi ca

agua caliente казино

acau е сите времиња годишен казино GGR рекорд беше во 2013 година, кога градот снимен на агрегат на само под MOP360.75 милијарди долари најблиску казино да tehachapi ca. Ние очекуваме од средината на еден-цифрен раст во 2017 и пошироко", рече Алекс Bumazhny, Фич е постар директор за игри, сместување и слободно време, осврнувајќи се на Макао коцкање приходи најблиску казино да tehachapi калифорнија. Ова се претпоставува висок еден-цифрениот маса-пазар раст и ниски, една-цифрениот VIP раст.Со оваа стапка на раст тоа ќе потрае Macau над девет години да се врати во претходна игри приходи врв го достигна во 2014 година", рече Г-дин Bumazhny.или 2016 година, Фич проекти е околу 5 проценти пад во Макао гејминг приходи.ugust беше охрабрени – изјави некои инвестиции аналитичари, повикувајќи се неофицијални бројки – со маса сегмент.Локалните регулаторот само дава подели помеѓу ВИП и маса на приходи на квартална основа.чеша е Г-дин Bumazhny рече Macau е малку веројатно да се види она што економистите се однесуваат како "V-форма" обновување најблиску казино да tarpon извори fl.
Додека трае 14-месечниот период, и август особено, ни дава увереност дека на пазарот има се најде солидна основа, ние не очекуваме V облик на обновување и веруваат на пазарот останува подложен на макроекономската и регулаторни услови на Кина", рече Фич аналитичар.р McKnight додаде: "Кредитниот раст е уште надолу од последните издигнувања, и не сме се види уште бум.Август TTM [заостанува 12 месеци] кредитен раст од 7 проценти што е намалување од 12 проценти во јануари/февруари, кога имаше широка шпекулации на Кинеската влада беше поттикнување на масовно и [дека] Macau беше внесување на уште еден бум." чеша е презентација се осврна на прашањето на екстра понуда во Макао казино коцкање и хотел опременост на пазарот во време на умерено побарувачката agua caliente казино. Во ова опкружување, ние очекуваме малку близина на рок поединечни корист за концесија носители од нивните multibillion-долар expansions," рече Г-дин Bumazhny покер турнир распоред.
Ние генерално се очекуваат една цифра во близина на рок на враќање на инвестицијата (заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација/цена) за секој оператор од нивните проекти, по сметководство за cannibalisation од сопствените и конкурентите " проекти," додаде тој.nalysts Praveen Choudhary, Алекс Poon и Томас Ален на Морган Стенли, рече во средата answer: ___________________________ note: "Ние мислиме дека ризикот од само-cannibalisation може да се потценува." Банкарскиот група е, кои се однесуваат на можноста дека Parisian Macao беше донесена некои бизнис далеку од своите соседни сестра имотот, Венецијански Macao.чеша, рече во својата среда брифинг: "врз Основа на continuingly доделување на луксузни стоки за продажба во Хонг Конг, ние веруваме дека апетит за луксузни активности и стоки останува млака на [Кинески] копното во услови на економска криза и корупцијата crackdown.Ние, исто така, укажуваат на развој на пазарите за ВИП-коцкање активност во рамките на поширокиот APAC [Азија Пацифик] вклучувајќи го и [Заедницата на Северниот] Маријански Острови, Владивосток и Филипини, сите кои можат да си дозволат да плаќаат повисоки junket комисии оглед на нивните пониски даночни структури." орган Стенли прави слична точка во вторник извештај за изгледите за глобалната VIP коцкање пазарот.чеша, рече сепак тоа се одржува "позитивниот поглед" на Macau на подолг рок, врз основа на Азија Пацифик регионот остана "underpenetrated, барем што се однесува до масата на пазарот се занимава". agua caliente казино ранчо мираж.