како да се поправи 1 ram меморија

слот за

Boylesports' обид на креативност пристигна на компанијата во топла вода со велика БРИТАНИЈА рекламирање регулаторот.Минатиот Велигден, букмејкерот испрати е-мејл промоција на punters кои покажаа рака прикован на парче дрво од пустината позадина, заврши со strapline "Прикован на Бонус," според Guardian.Придружниот текст повикани играчи за да учествуваат во "sacrilecious [sic] бонус" за Велигден викенд "во сеќавање на скапо замина JC." "Не само седат таму gorging вашата сопствена телесна тежина во чоколадо, тоа е срамно.Да добиете на Boylesports Игри и да ја добиете вашата прикован на бонус," според email промоција, која траеше од Март 24 до 27 Март како да се поправи 1 ram меморија.

Еден примач, сепак, се најде на ад "офанзива и исмејуван на Христијанската религија во важен време во Христијанскиот година", и повика на внимание на Рекламирање Стандарди Орган (АС), се прашува регулаторот за цел забрана на ад слот не работи. "Ние сметаме дека ад е веројатно да предизвика сериозна работа и заклучи дека тоа е така затоа прекршување на [рекламирање] кодот," АС рече во својата среда одлука како да се поправи лошиот ram меморија. Boylesports се обидел да се игра надолу распнувањето линк, велејќи: "нема религиски симболизам" во ад што само прикажан на сликата на една страна и дека "распетие беше вообичаена практика во времето на Христос." Рекламирање регулаторот, сепак, разрешен Boylesports' аргумент велејќи дека тоа беше јасно ад направи директна референца кон Исус Христос.Исто така, на времето, на "jokey" јазикот, и користење на елементи—како игра на зборови и на цртан филм во стилот на сликата на крв капе од страна прободен со шајка—што јасно ја создал светлината на предметот на распетие "беа може да предизвика сериозна работа за некои од примачите." "Ние смета на кривичното дело е веројатно дека ќе биде особено силно се чувствува од страна на оние на Христијанската вера во Воскресението, кога сликата ќе има особено силна резонанца," АС рече.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre слот за.