она што племе поседува гром долина казино

најголемото казино на приходите во светот

Гејминг машина гигант Меѓународни Игра Технологија (IGT) го објави својот финансиски резултати за првиот квартал од 2016 година, покажува 51% зголемување од година на година во консолидираните приходи до $1.282 милијарди долари она што племе поседува гром долина казино. IGT изјави дека "силна глобална лотарија раст" особено од Северна Америка и Италија заедно "еластични глобалната гејминг приходи" видов својата прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација за три месеци, период издува од 43% на $460 милиони евра додека нејзините оперативни приходи се зголеми од $163 милиони од истиот период минатата година ја погоди $188 милиони ова време надвор.
"Ние почнуваме 2016 година со солидна првата четвртина, што беше потврдено од страна добри приходи раст со сите оперативни сегменти кои придонесуваат за подобрување на профитабилноста," рече Марко Sala, Главен Извршен Директор за IGT најголемиот казино градови во светот. IGT отиде преку $6.4 милијарди спојување со италијанската лотарија опрема и управување со специјалист GTech дванаесет месеци и откри дека нејзините про форма првата четвртина од приходите пораст од 4% од година на година, додека прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација се зголеми за 12%. "Континуиран раст во сите региони, особено во Северна Америка и Италија, издигнал нашите лотарија приходи", рече Sala најголемиот казино градови во сад. "Игри приходите се еластични и покрај предизвикувачки услови на пазарот во Северна Америка, нашата најголема игри на пазарот.Остануваме фокусирани на reenergizing игри операции и зајакнување на нашите глобални лидери во игри на среќа.Ние бевме успешни во обезбедување на италијански Лото концесија, еден од нашите најголеми договори и камен-темелникот на нашата италијански операции." IGT е нето долгот сега е во $7.722 милијарди евра, што е зголемување од $2.792 милијарди евра за истиот период во 2015 година, додека таа изјави дека нејзините поради оштетување, нето загуба застана на $93 милиони евра и е одраз на $162 милиони евра во примарно безготовинско девизниот загуби најголемото казино на приходите во светот. "Разновидноста на нашиот производ и географска микс е клучен елемент на нашата прва четвртина резултати", рече Алберто Fornaro, Главен Финансиски Директор за IGT. "Приходи раст, дисциплиниран трошоците за управување и синергија заштеди сите придонесе да се остри профит проширување.Дури и по голем интерес плаќања во текот на периодот, ние се генерира значителен слободен паричен тек, ни овозможуваат да се намали долгот во постојана валута и понатаму да се подобри нашата потпора профил.".