она што е џеб кралевите во покер

која боја ќе победи на покер

Онлајн коцкање бизнис е добар бизнис да го кажам барем, иако индустријата постојано се соочува со својата неправедна споделување на предизвици, во крајна линија е дека тоа е доставување на производ во високата побарувачка.Колеџ на возраст мажи трошат повеќе време на интернет и тие трошат многу повеќе време за коцкање на интернет.Според анкетата објавена во неколку публикации вклучително и на Bloomberg BusinessWeek, истражувачите проценуваат дека околу 1.7 милиони U она што е џеб кралевите во покер. мажи на возраст од 18 до 22 да се коцка на интернет најмалку еднаш месечно.На месечна употреба на онлајн коцкање сајтови за колеџ момци во U она што е џеб квинс во покер.
С скокна од 4.4% во 2008 година на 16% во 2010 година она што е покер агол на снимање. Интересно, кога ќе се погледне и онлајн и офлајн коцкање, месечни и неделни стапки, всушност, се намали од 2008 до 2010 година кај средното училиште и колеџ-возраст мажи и остана за истото, или падна меѓу колеџ-возраст на жените.Кога овие бројки се проектирани врз национална основа, резултатите укажуваат на тоа дека повеќе од 400,000 колеџ-на возраст од мажите на возраст од 18 до 22 да одат онлајн, за да се коцка барем еднаш неделно.Истражувањето е показател дека не е навистина значителен пораст во онлајн коцкање кај високо-schoolers и покрај поголемата зачестеност на онлајн коцкање сајтови.Исто така, зголемувањето на коцкање меѓу колеџ момци сугерира дека UIGEA и плаќање ограничувања беа крајно неефикасни во стане пречка за онлајн игри пристап.Во суштина, бројките укажуваат на тоа дека онлајн игри на пролиферацијата не предизвика пораст на малолетните коцкари во каков било значаен начин.Дополнително, фактот дека повеќе колеџ мажите се игра онлајн покрај плаќање ограничувањата наметнати од страна на UIGEA е уште еден пример за тоа дека законот е бескорисен и беспредметно.Тоа е јасно за да не го прават она што беше наменето да се направи и ова доаѓа како изненадување за индустрија професионалци.Овие бројки треба да се тепа пратениците над глава и да предизвика нив да се ре-се оцени начинот на кој онлајн коцкање во U која боја ќе победи на покер. С се регулирани, или јас треба да се каже, решен.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre боја е највисок во покер.